Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman ile Afra Saraçoğlu aynı kaderi paylaştı!

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman ile Afra Saraçoğlu aynı kaderi paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Dizinin hikayesi kadar oyuncuları için de hem önemli bir fırsattı hem de sosyal medyada çok konuşulmaları dikkat çekici bir gelişmeydi.

Afra Saraçoğlu, dizideki Seyran karakteri ile sosyal medya analizlerinde her hafta binlerce paylaşım üzerinden ‘en popüler kadın oyuncu’ listesinde zirveye kadar çıktı. Ünlü oyuncu dizinin de başarısının etkisiyle sosyal medyada adeta büyük bir rüzgar estirdi.

Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman da sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyunculardan birisi oldu. Pelin karakterinin Seyran ile Ferit’in arasına girmesi nedeniyle metres olarak nitelendirilmesi ve sosyal medyada ağır eleştiriler yapılması, bir zaman sonra oyuncunun kişiliğine saldırıya dönüştü. Uzunca bir süre linç kampanyasına maruz kalan ve bu sezonun en talihsiz isimlerinden birisi olan Kahraman, çareyi dava açmakta buldu ve bu linç kampanyası da yasal yollarla şikayete konu oldu..

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman ile Afra Saraçoğlu aynı kaderi paylaştı! 8

Şimdi de benzer bir linç kampanyası Afra Saraçoğlu için yürütülüyor. Dizinin başrolünde birlikte yer aldığı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncuya yönelik olarak sosyal medya ortamında çok ağır eleştiriler var.

Bu eleştiriler de Buçe Buse Kahraman’ın bir dönem başını çok ağrıtan linç kampanyası kadar kuvvetli ve can sıkıcı oldu. Hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yapanlar için yine yasal yollar tercih edildi. Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Yalı Çapkını dizisinde Buçe Buse Kahraman ile Afra Saraçoğlu aynı kaderi paylaştı! 9

Yalı Çapkını dizisinin iki önemli kadın oyuncusu büyük talihsizlik yaşadı ve sosyal medya linç kampanyaları nedeniyle de haklarını kanuni yollara başvurarak savunma yolunu seçmek durumunda bırakıldı.

İki oyuncunun dizi nedeniyle aynı kaderi paylaşmış olmaları da akıllardan uzunca bir süre çıkmayacak gibi gözüküyor.