Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin dengesini, Kızılcık Şerbeti bozmaya geliyor!

Yalı Çapkını dizisinin dengesini, Kızılcık Şerbeti bozmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetsei.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 28 Kasım Cuma akşamı ilk bölümü ile ekranda olacağı duyuruldu. Bu duyuru ile birlikte daha önce yapılan tahminler de doğru çıktı. Star TV ekranında bu sezonun en başarılı çıkışını yapan Yalı Çapkını dizisinin karşısına bu sefer de heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisi çıkacak.

Kızılcık Şerbeti, seküler bir ailede yetişen genç bir kadının üniversitede tanıştığı adamla evlenip, muhafazakar bir aileye gelin gitmesini konu alıyor. Farklı kültürlerdeki insanların, birbirlerine tahammül etme, ortak yaşama çabasını sergileme ve benzer değerlere sahip olduklarını anlatma noktasında Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi çok önemli bir yapım olarak gözüküyor.

Cuma akşamları çift haneli reytinglere bile ulaşması muhtemel olan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir çok iyi bir dizi çifti oldu. 28 Ekim Cuma gününden itibaren ise bu sefer Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ikilisi reyting için mücadeleye katılacak.

Yalı Çapkını dizisinin dengesini, Kızılcık Şerbeti bozmaya geliyor! 7

Cuma akşamları rekabette bu iki dizinin öne çıkacağı şimdiden belli olmuş durumda. Bu rekabet ortamı da diğer tüm dizilerin büyük düşüş yaşamasına neden olabilir.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı merakla beklenen dizi “Kızılcık Şerbeti”nin 28 Ekim Cuma günlük ilk bölümünün reyting sonuçları tüm dengeleri değiştirebilir.

Özellikle de Yalı Çapkını dizisinin tüm rakiplerine açık ara fark attığı bir durum ortaya çıktı ama Kızılcık Şerbeti, rakibinin bu dengeli çıkışını bozabilecek önemde bir yapım olarak gözüküyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği, yayınlanan tanıtımıyla heyecan yaratan dizi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla sezona damga vuracak.

“Kızılcık Şerbeti” 28 Ekim Cuma akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor!