Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Mert Ramazan Demir hiç dövme sevmezken neden dövme yaptırdı?

Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Mert Ramazan Demir hiç dövme sevmezken neden dövme yaptırdı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan ve büyük de başarı kazanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini Mert Ramazan Demir canlandırıyor. Oyuncu, aynı zamanda Netflix’te 20 Ocak’ta izleyicilerle buluşan Şahmaran isimli dizide Cihan karakteriyle de hayranlarının karşısına çıktı.

Son dönemin en popüler genç erkek oyuncularından birisi konumuna gelen Mert Ramazan Demir, Adana’da yapılan Şahmaran dizisi çekimlerinde çok ilginç anlar yaşadığını söyledi. Show TV’de katıldığı programda konuşan oyuncu, “Ben daha önce hiç Adana’ya gitmedim. Orada kendi hayatımda birçok mistik şey yaşadım” diye konuştu.

Şahmaran dizisinin ilk sezon çekimleri 2021 yılında Adana’da gerçekleştirilmişti. Oyuncu da bu süreçte çok ilginç anlar yaşadığını ilk kez açıkladı.

Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Mert Ramazan Demir hiç dövme sevmezken neden dövme yaptırdı? 7

Mert Ramazan Demir, “Sürekli dejavu yaşıyordum orada. Sanki daha önce oraya gelmişim gibi. Hatta dövmesini yaptırdım, hiç dövme sevmeme rağmen” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Adana’daki çekimlerden o kadar çok etkilendi ki, hem 2020 hem 2021 hem de 2022 yıllarının yaz aylarında bu ilde yapılan çekimlerde çok farklı bir duygu dünyası içine düştü.

Adana’da yaşadığı bir olay sonrasında dövme yaptırmaya karar vermesi de oyuncu adına yepyeni bir süreç oldu. Mert Ramazan Demir normalde dövme yaptırmaktan hoşlanmayan birisi. Peki neden dövme yaptırdı? İşte oyuncunun açıklaması:

“Sürekli dejavu yaşıyordum orada. Hatta dövmesini yaptırdım; orada yaşadığım bir olayı.. Hiç dövme sevmeme rağmen… Ondan sonra iki yaz üst üste Adana’ya gelmeye devam ettim. Bir oyuncunun kariyerinde kaç tane Adana’da ne kadar iş gelir? Ben 3 yazdır Adana’dayım. 2020, 2021 ve 2022 yazını Adana’da geçirdim.

Sürekli dejavu yaşıyordum, sanki daha önce bu topraklarda yaşadım hissi vardı bende. Onda kendi özel hayatımda garip bir kırılma yaşadım, ailemle alakalı. Ondan sonra bende acayip bir rahatlama oldu. Sonra bir daha Adana’ya geldim.”