Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını fırtına gibi eserken, Afra Saraçoğlu sosyal medyada feci bir durumda!

Yalı Çapkını fırtına gibi eserken, Afra Saraçoğlu sosyal medyada feci bir durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en iyi reytinglerini elde eden dizilerinden birisi olmayı kısa sürede başaran bir Yalı Çapkını gerçeğini var. Bu sezonun en etkili yapımlarından birisi olan ve uzun süre çift haneli reytingler elde ederek büyük başarı kazanan Yalı Çapkını dizisinde kadın başrol olarak da Afra Saraçoğlu yer alıyor.

Mert Ramazan Demir ile çok başarılı bir uyum sergileyen Saraçoğlu, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Popülerlik konusunda Afra Saraçoğlu’nun milyonlarca kişiye ulaşan Yalı Çapkını gibi bir projeye rağmen, sosyal medyada sıkıntılı bir durumda olduğu da gözlemleniyor.

DigiLup tarafından Mart ayı boyunca paylaşılan iletiler değerlendirilerek yapılan “sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu” araştırmasında, Arfa Saraçoğlu, ancak 8. sırada yer alabildi. Oysa ki Yalı Çapkını dizisi sezonun en başarılı projesi ve şimdiye kadar birincilikleri katlayarak elde etti ve milyonları da peşinden sürüklemeye devam ediyor .

Böyle güçlü bir diziye ve Seyran gibi etkileyici bir rolde yer almasına rağmen Afra Saraçoğlu’nun Mart ayı içinde sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular içinde 223 bin ileti ile sekizinci durumda olması şaşırtıcı bir durum.

İlk sırada 2 milyon 900 bin ileti ile Sıla Türkoğlu bulunuyor. Kızılcık Şerbeti dizisi bilindiği üzere yine Cuma akşamları yayınlanıyor ve Yalı Çapkını ile de reytinglerde kıyasıya bir rekabet bulunuyor.

Reytinglerde müthiş bir rekabet yaşanırken, iki dizinin iki kadın başrolünün sosyal medya ortamında bu kadar büyük bir fark ile yer almaları ilginç bir durum.

Mart ayı içinde Sıla Türkoğlu ile 2 milyon 900 binden fazla ileti paylaşılmış iken, Afra Saraçoğlu için paylaşılan ileti sayısı 223 bin oldu.

Bu durum da gösteriyor ki, oyuncuların reyting başarısı ile sosyal medya başarısı arasında ciddi bir fark var.

Yalı Çapkını fırtına gibi eserken, Afra Saraçoğlu sosyal medyada feci bir durumda! 7