Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını Seyran’ın kazağından sonra bu kez de Ömer dizisi Gamze’nin kazağı olay oldu!

Yalı Çapkını Seyran’ın kazağından sonra bu kez de Ömer dizisi Gamze’nin kazağı olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Televizyon dizileri, hikayeleri, oyuncular kadar, mekanları, kostümleri ile de izleyicinin dikkatini çekiyor. Pek çok izleyici, dizilerin çekildiği çeşitli mekanları merak ederken, ayrıca oyuncuların her hafta birbirinden şık kıyafetleri ile ilgili de detaylı bilgiler edinmeye çalışıyorlar.

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu’da Beren Saat’in taktığı takılar ‘Bihter kolyesi, küpesi, yüzüğü’ şeklinde sosyal medyada sıklıkla aranıyor ve benzerlerine ulaşmak için pek çok izleyici iz sürüyordu. Yine Muhteşem Yüzyıl dizisi ile birlikte ‘Hürrem yüzüğü’ de unutulmayan dizi aksesuarları arasında yer aldı.

Son günlerde ise Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu’nun giydiği bir kazak, kadın izleyiciler tarafından çok beğenildi. Pek çok dükkanda benzeri modeller satılmaya, hatta yok satmaya başladı.

Üst tarafı kırmızı, altı siyah ve orta kısımda da yaprak desenleri bulunan kazak, “Seyran’ın kazağı” adıyla sosyal medyada yer alırken, kazağı satan dükkanlardan bazıları, sosyal medyada, daha satışa koymadan bile kazağın yok sattığını söylüyorlardı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Seyran’ın kazağına olan ilgi, bu kez de Ömer dizisinde Gamze’nin kazağına döndü! Star TV’de yayınlanan OGM Pictures imzalı dizinin 30 Ocak akşamı 4. bölümü ekrandaydı. Gökçe Bahadır’ın başarı ile hayat verdiği Gamze karakterinin giydiği kazak, izleyenlerin dikkatini çekti.

Bahadır’ın düzgün fiziği ile zarif bir şekilde taşıdığı kazak, sosyal medyada da konuşuldu. İzleyicilerden bazıları şimdi bu kazağın peşine düştü! Bu arada sosyal medyada dizinin sponsor firmalarından olduğu öğrenilen kazağın adresi ile ilgili bilgiler de yer aldı.

Ömer dizisinde Styling olarak görev alan Ayten Şentürk Çapa’nın Gökçe Bahadır için özel olarak seçtiği kazak, sosyal medyada gündem oldu! Dizi sponsorlukları adresinden de gelen ilgi sonrasında Gamze’nin kazağı için markaya teşekkür edildi.