Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını’ndan izleyenlere sürpriz video! İzleyip de bayıldığınız o sahnelere esprili yorumlar eklendi…

Yalı Çapkını’ndan izleyenlere sürpriz video! İzleyip de bayıldığınız o sahnelere esprili yorumlar eklendi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, her hafta reytingleriyle kanalın yüzünü güldürürken, pek çok sahnesiyle de izleyenlere kahkaha attırıyor! Dram ve komedinin içi içe geçtiği hikayede Seyran ve Ferit’in birbirlerine tavırları, izleyenlerin son derece ilgisini çeken ilginç sahnelerle süsleniyor.

Dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayat verdikleri Seyran ve Ferit çifti, dramatik bir hikayenin içinde kendilerine küçük bir dünya kurmaya çalışıyorlar. Zorla evlendirilen iki genç insanın, aynı evde ve odada yaşamak zorunda kalmasıyla ortaya kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman kızdıran, kimi zaman da güldüren sahneler çıkartıyor.

Yalı Çapkını'ndan izleyenlere sürpriz video! İzleyip de bayıldığınız o sahnelere esprili yorumlar eklendi... 8

Ferit ve Seyhan, anlaşmalı olarak herkese normal bir evli çift gibi davransalar da başbaşa kaldıklarında çoğu zaman didişen iki insan olarak ekrana geliyorlar. Henüz aralarında bir aşk olmasa da giderek birbirlerini daha çok sevmeye başladıkları da görülüyor. Bu arada iki oyuncunun doğal ve samimi performanslarıyla Ferit ve Seyran’ın tatlı atışmaları ve didişmelerini büyük bir başarı ile canlandırdıkları sahnelerdeki halleri de izleyenlerin en beğendiği anlar.

Yalı Çapkını'ndan izleyenlere sürpriz video! İzleyip de bayıldığınız o sahnelere esprili yorumlar eklendi... 9

Verdikleri tepkiler, yüz ifadeleri, mimikleri, hareketleri, laf çarpmaları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! İki oyuncunun ayrıca özel hayatlarında da uzun zamandır tanışan iki arkadaş olmaları, ortaya son derece doğal bir oyunculuk çıkmasını da sağlıyor. İkilinin durmadan atıştıkları o sahneler de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

Yalı Çapkını dizisinin bu en çok konuşulan sahnelerinden bazıları, resmi sosyal medya hesabından eğlenceli bir video ile yayınlandı. Aralara küçük yorumların da eklendiği video, izleyiciler tarafından çok beğenildi.

İşte dizide Ferit ve Seyran’ın en eğlenceli sahnelerinden bazıları…