Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de isyan etme! Hepsi birbirinden başarılı ve müthiş oyunculuklar, hikaye iyi! Ancak Darmaduman, göz göre göre dağılıyor!

Gel de isyan etme! Hepsi birbirinden başarılı ve müthiş oyunculuklar, hikaye iyi! Ancak Darmaduman, göz göre göre dağılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi henüz başlamadan önce büyük merak uyandırmıştı. Hem kadrosu hem de 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinden uyarlanıyor olması, diziye karşı ilgiyi arttırmıştı. Fakat hiç beklemediği bir ilgisizlikle karşılandı!

Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde son dönemin çok başarılı genç oyuncuları Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın yanı sıra deneyimli isimler Nur Fettahoğlu ile Necip Memili’nin yanı sıra usta oyuncular Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun’un yer aldığı dizinin Cumartesi akşamı 7. bölümü ekrandaydı. Bu hafta 8. bölümü yayınlanacak olan diziyle ilgili bir sonraki hafta final kararı alındığı yönündeki duyumlar izleyiciyi üzdü!

Darmaduman dizisi, ekranın alternatif yapımlarından birisi. Sadık bir izleyici kitlesi var ve sosyal medyada da paylaşımlarla dizinin farklı olduğu, izleyicinin ne yazık ki bu kaliteli yapımı anlayamadığı şeklinde yorumlar yapıyorlar. Kanalın iddialı bir şekilde yayına getirdiği dizi, bu haftaki 7. bölümüyle Cumartesi akşamı Total’de 22., AB’de 11. ve ABC1’de 22. sıradaydı.

Gel de isyan etme! Hepsi birbirinden başarılı ve müthiş oyunculuklar, hikaye iyi! Ancak Darmaduman, göz göre göre dağılıyor! 9

Oyunculukların izleyici tarafından çok beğenildiği, kadrosu ayrıca övgü konusu olan, hikayesi de bilindik dizi hikayelerinden farklılaşan detaylarıyla Darmaduman dizisi, ekranın son derece kaliteli bir yapımı. Fakat bir kaç hafta önce kanalın dizinin reytinglerini yükseltmek için gün değişikliği yapmasına rağmen yine de beklenen ilgiyi göremiyor!

Adı gibi darmaduman olan reytingleriyle beklenen karşılığı veremedi! Aynı akşam ekrana TRT’nin Gönül Dağı ve atv’nin Kardeşlerim dizileri geliyor. Show TV’nin Güldür Güldür programı da rakipler arasında. Fakat dizi, ilk 10’a bile giremeyerek uzun zamandır zaten final endişelerini üzerine çekiyordu.

Gel de isyan etme! Hepsi birbirinden başarılı ve müthiş oyunculuklar, hikaye iyi! Ancak Darmaduman, göz göre göre dağılıyor! 10

Baştan beri diziyi izleyenler için alınan son reytingler büyük hüsran yaşattı! Sosyal medyada dizinin hakkının verilmediği, izleyicinin bu güzel yapımı farkedemedikleri yorumları ile birlikte göz göre göre bu özel yapımın elden kayıp gidişine karşı duydukları üzüntüyü dile getiriyor izleyiciler.

Gel de isyan etme! Hepsi birbirinden başarılı ve müthiş oyunculuklar, hikaye iyi! Ancak Darmaduman, göz göre göre dağılıyor! 11

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaryosunu Damla Serim’in yazdığı Darmaduman dizisine dikkat çekmek için diziyi izleyenler uzun zaman sosyal medyada uğraştılar. Ancak reytingler giderek düştü! Beverly Hills gibi 1990-2000 yılları arasında 10 sezon yayınlanmış ve dünyanın pek çok ülkesinde o dönem gençliğini de etkisi altına almış bir yapımın uyarlaması olarak Darmaduman, ne yazık ki ekranda arzu edilen sınavı veremedi!