Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt dizisiyle yeniden setlere dönen Jessica May, farklı dillerde rol yaparak yeni deneyimler yaşıyor!

Yalnız Kurt dizisiyle yeniden setlere dönen Jessica May, farklı dillerde rol yaparak yeni deneyimler yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Brezilya’da dünyaya gelen ama geçtiğimiz yıl Türk vatandaşlığına geçerek ülkemize olan sevgisini her fırsatta dile getiren Jessica May, nüfusa kayıtlı olduğu yerin de Çayelili olduğunu söyledi. Yalnız Kurt isimli atv dizisinin ikinci sezonunda kadın başrol olan Jessica May, uzun bir aradan sonra setlere de dönüş yapmış oldu.

Aralık ayında Yalnız Kurt dizisi final yaparak ömrünü tamamladı. Ancak bu aksiyon dizisinde yer almak oyuncu için yeni bir deneyim fırsatı olmakla birlikte, hayranlarının karşısına yeniden çıkma şansı da verdi.

Yalnız Kurt dizisinin final yapmasının ardından dinlenmek için kocası Hüseyin Kara ile birlikte Rize’nin Çayeli ilçesine giden ünlü oyuncu, bu tatilin kendisine çok iyi geldiğini söyledi.

2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacağı için heyecanını da ifade eden Jessica May, “Çok heyecanlıyım, umarım güzel olacak” diye konuştu.

Yalnız Kurt dizisiyle yeniden setlere dönen Jessica May, farklı dillerde rol yaparak yeni deneyimler yaşıyor! 8

İtalyanca rol aldığı bir dijital platform için projede yer aldığını belirten oyuncu, “4 bölümlük mini bir dizi. Orada İtalyanca oynadım. Güzeldi, benim için yeni bir tecrübe oldu. Her projede hangi dilde oynayabilirim diye keşfediyorum” şeklinde konuştu.

Ana dilinin Portekizce olduğundan bahseden Jessica May, Türkçe’yi de iyi konuşmaya başladı. Oyuncu, ayrıca İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca da biliyor.

Jessica May, farklı dillerde rol alma konusunda şu bilgileri paylaştı: “İspanyolca’yı daha kolay konuşabiliyorum. İtalyanca’yı ezberledim ve ilk defa oynadım. ‘İtalyanca oynayabilecek miyim, o duyguyu aktarabilecek miyim’ diye düşündüm. Ama oldu. Her proje farklı bir tecrübe ve keşfetme oluyor. Kendimi keşfediyorum.”

Jessica May ayrıca yeni bir projenin daha teklifini aldı ve yeni bir dilde rol yapabilme fırsatı olduğu için de çok heyecanlı olduğundan bahsetti.

Yalnız Kurt dizisiyle yeniden setlere dönen Jessica May, farklı dillerde rol yaparak yeni deneyimler yaşıyor! 9

Proje ve yeni dilin hangisi olduğu konusunda detay vermeyen oyuncu, şu bilgileri aktardı: “Şimdi de yeni bir dil geldi, farklı bir proje. Bir de bu dilde deneyeceğim. Çok farklı bir dil, beni heyecanlandıran bir hikaye geldi. Oynamayı çok istiyorum. Bir de bu dili deneyeceğim.”