Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda bomba gibi geliyor ama büyük bir risk de hala yerinde duruyor!

Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda bomba gibi geliyor ama büyük bir risk de hala yerinde duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizi, siyasi yönleri de olan ve Türkiye’nin yakın tarihindeki bazı olayların arka penceresini aktarma iddiası ile izleyicilerin karşısına çıktı. İlk başladığında büyük bir etkileşim oluşturan ve sosyal medyada da çok konuşulan Yalnız Kurt dizisinin bu çıkışı daha sonra yavaş yavaş gerilemişti.

Dizi izleyici kaybı yaşadı ve ilgi de azaldı. Bu durumun nedeni ise senaryo ile alakalıydı. FETÖ terör örgütünün yapılanması ve ülkeye verdiği zararları yansıtan dizinin hikayesindeki karakterlerin ve olayların gerçek hayat ile örtüştürülmesi noktasında yaşanan sıkıntı, izleyicilerin diziyi takip etmesini zorlaştırdı.

Usta yapımcı Osman Sınav’ın dizisi olması noktasında birçok izleyici Yalnız Kurt’tan büyük beklentiler içindeydi. Ancak ilk sezonda senaryoda yaşanan bu önemli sıkıntı, dizideki olayların anlaşılmasını zorlaştırdı ve izleyicilerin takip edebilme isteğini de azalttı.

Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda bomba gibi geliyor ama büyük bir risk de hala yerinde duruyor! 24

Şimdi Yalnız Kurt dizisi için ikinci sezonda çok daha iddialı isimlerle kurulu bir kadro ve yeni bir hikaye dönemi başlıyor. Damla Colbay’ın Sare karakteri ile dizide artık yer almayacağı ortaya çıkarken, Jessica May’in ise yeni kadın başrol olacağı ortaya çıktı.

Yalçın Hafızoğlu, Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık gibi isimlerle güçlendirilen dizinin kadrosu bu haliyle ilk sezona göre çok daha iddialı gözüküyor.

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık ilk sezonda performansları ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak dizinin senaryosuna yönelik olarak yapılan eleştirilerin haklılığı düşen reytingler ve izleyici ilgisinin bir hayli azalması ile sonuçlandı.

Yalnız Kurt dizisi ikinci sezonda bomba gibi geliyor ama büyük bir risk de hala yerinde duruyor! 25

Yeni sezon öncesi yapımcı Osman Sınav yeni bir hikaye düzeni ve yeni karakterler ile Yalnız Kurt dizisini tekrar ayağa kaldırmak istiyor. Bu istek çerçevesinde de önemli hazırlıklar yapıldı ve dizinin ekibinin yakında çekimlere başlaması bekleniyor. Yalnız Kurt’un ilk 20 bölümlük birinci sezonuna göre, ikinci sezonun çok daha farklı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkma ihtimali çok yüksek.