Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Tanış kılıktan kılığa girme ustası, her rolünü izleyiciye sevdiriyor!

Fırat Tanış kılıktan kılığa girme ustası, her rolünü izleyiciye sevdiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – 1975 yılında İstanbul dünyaya gelen Fırat Tanış’ın dizilerinde canlandırdığı karakterlerin ruhuna bürünmesi ve onları sanki kendisi de öyleymiş gibi bir havayla ortaya koyması bir yetenek sunumu…

2000’li yılların başlarından itibaren dizilerde izlemekte olduğumuz Fırat Tanış, bugüne kadar birbirinden öyle farklı karakterleri canlandırdı ki, belgeseli yapılsa ilk günlerden bu günlere ne kadar büyük bir gelişim sergilediğini de görebiliriz.

Yeditepe İstanbul dizisindeki Özberk karakterinden, Zeytin Ağacı dizisindeki Zaman karakterine kadar ustalık eseri rolleri ile Fırat Tanış, rol model alınabilecek türde bir oyuncu…

Fırat Tanış kılıktan kılığa girme ustası, her rolünü izleyiciye sevdiriyor! 5

Geniş Aile dizisindeki Bilal karakterinde ortaya koyduğu muazzam performansı kim unutabilir ki… Ya da İstanbullu Gelin dizisindeki Adem performansı ile birçok kişinin kalbine girmedi mi?

Kulüp dizisindeki gizemli Çelebi karakterinde ne kadar da etkili oldu ve herkesi derinden sarstı. Aynı durumu Zeytin Ağacı dizisindeki Zaman karakterinde de hissetmek mümkün…

Fırat Tanış, hangi rolü üstlense o karakterin ruhuna bürünüyor ve bunu izleyicileri o kadar güçlü şekilde hissettiriyor ki, sanki o kişi olduğunu düşündürüyor.

Fırat Tanış kılıktan kılığa girme ustası, her rolünü izleyiciye sevdiriyor! 6

Zeytin Ağacı dizisi aslında usta oyuncunun bugüne kadar sergilediği birçok rolden farklı değil. Çünkü oyuncu, rolleri bir gömlek gibi üzerine yakıştırma konusunda gayet başarılı ve hiç bir rolünde de ne gereğinden fazla abartı sergiliyor ne de rolü izleyicinin kafasında eksik bırakıyor.

Tam olması gerektiği gibi rollerin üstesinden gelen Fırat Tanış, gençlerin rol model olarak alabileceği bir ustalık sergiliyor.