Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim’den ayrılıyor ama yeni projelerle dönecek!

Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim’den ayrılıyor ama yeni projelerle dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterini canlandıran genç oyuncu Nilsu Yılmaz, başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga ile Cemile sahnelerini görmeyi çok isteyenler, Nilsu Yılmaz’ın 38. bölümde ayrılmasına çok üzülecek.

Dizideki hikayesi bittiği için izleyicilere veda edecek olan genç oyuncu, yakında yeni bir projesi ile yine hayranlarının karşısında olacak. Bu sefer bir sinema filminde Nilsu Yılmaz’ı izleyeceksiniz.

2013 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, AşK Tesadüfleri Sever 2 isimli sinema filminde Ayla karakteri ile dikkat çekmişti. Oyuncu, bu sefer de UFO isimli sinema filmiyle yeniden sinemalarda olacak.

BKM Yapım tarafından çekilen UFO isimli sinema filminin Mart ayında vizyona girmesi bekleniyor. Nilsu Yılmaz da bu projede yer alan isimlerden birisi oldu.

Ayrıca oyuncunun Katil Kim isimli bir başka proje için de Pastel Film ile anlaştığı gelen haberler arasında. Genç oyuncu Kardeşlerim dizisine veda edecek ama üst üste yeni projelerle hayranlarının karşısında olmaya devam edecek.

Nilsu Yılmaz, 20 Dakika dizisinin ardından Ufak Tefek Cinayetler’de tecrübe kazandı. Oyuncu, TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Dilruba olarak ilgi çekti. Kırmızı Oda dizisindeki Melek karakteri ile de büyük çıkış yapan oyuncu, son olarak Kardeşlerim isimli dizide Cemile karakteriyle yer aldı.