Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinde oyuncuların iddiası büyük, reytingler ise alarm zilleri çalıyor!

Yalnız Kurt dizisinde oyuncuların iddiası büyük, reytingler ise alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yalnız Kurt dizisinin ilk sezonda iyi bir çıkış yapması ama senaryo sorunları yaşaması sıklıkla konuşuldu. Cihan Ünal gibi usta bir oyuncunun yanı sıra başrolde yer alan Hasan Deniz Yaran’ın kariyer çıkışı için de Yalnız Kurt önemli bir proje.

atv’nin büyük beklenti içinde olduğu dizi, Türkiye’nin yakın tarihine ve özellikle de Fetö terör örgütünün ülkeye verdiği zararların arka planını anlatma noktasında bir iddia ortaya koydu. İkinci sezonda ise dizi çok daha hareketli, aksiyon dolu ve yeni oyuncularla da bambaşka bir havaya büründü.

Yalnız Kurt dizisinin Cuma rekabetinde Yalı Çapkını dizisinin müthiş sıçramasından en kötü etkilenen dizilerden birisi olduğunu da söylemek gerekiyor. Reytingleri ilk sezonun da altında gelmekte olan Yalnız Kurt’un oyuncuları ise ikinci sezon için çok iddialı sözler söylüyor.

Dizide Altay Kurtoğlu karakteriyle izlediğimiz Hasan Denizyaran, “Bizi bomba gibi bir sezon bekliyor. Yalnız Kurt asıl şimdi başlıyor” şeklinde konuştu. Oyuncunun aksiyon sahnelerindeki başarısı da dikkatlerden kaçmadı.

Yalnız Kurt dizisinde oyuncuların iddiası büyük, reytingler ise alarm zilleri çalıyor! 9

Vücudunu formda tutmak zorunda olan Hasan Denizyaran, yaz aylarının tadını çıkartamadığını, sürekli çalışarak, diyet yaparak ve spor yaparak ikinci sezona hazırlandığını söyledi.

Sporu hayatının bir yaşam biçimi olduğunu anlatan genç oyuncu, “Bu proje ile beraber daha çok üstüne düşüyorum. Kendime daha çok bakıyorum, Altay olmak için” şeklinde konuştu. Diziye yeni katılan oyuncularla enerjilerinin tuttuğunu da anlatan Hasan Denizyaran, bunun bölümler yayınlandıkça fark edileceğini belirtiyor.

Yalnız Kurt dizisinde oyuncuların iddiası büyük, reytingler ise alarm zilleri çalıyor! 10

Dizide Doğan karakteri ile oyunculuk yeteneklerini sergileyen Murat Han da uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına döndü. Spor yapmayı çok sevdiğini dile getiren ünlü oyuncu, hareketli bir yaşamının olduğundan bahsetti. Oturan, evde duran birisi olmadığının altını çizen Murat Han, “Aktif halde yaşamımı sürdürüyorum. Ama yemek yemeyi seviyorum. Biraz daha az sevsem daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

İkinci sezonda Doğan karakteri ile ilgili yeni sürprizlerin izleyicileri beklediğinden bahseden Murat Han, “Yalnız Kurt yeniden başlıyor. Hep birlikte göreceğiz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Mira karakterini canlandıran Yaprak Medine de güçlü bir kadın karakteri ile izleyicilerle buluşuyor. İkinci sezonda da karakterin gücünü yansıtacaklarını anlatan Yaprak Medine, izleyicilerin de Mira’yı sevdiğini dile getirdi. Oyuncu, “Bu da benim çok hoşuma gidiyor” dedi.

Yalnız Kurt dizisinde oyuncuların iddiası büyük, reytingler ise alarm zilleri çalıyor! 11

Diziye yeni kadın başrol olarak katılan Jessica May de 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranında yer almaya başladı. Oyuncu, uzun süredir aksiyon projesi beklediğini ve Yalnız Kurt’u da bu nedenle kabul ettiğini anlattı.

Aksiyon tarzına olan ilgisinin çocukluğundan bu yana devam ettiğini anlatan Jessica May, Brezilya’daki çiftlikte aksiyon dolu bir hayat geçirdiği için böyle düşündüğünü ifade etti.