Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May, kariyerinin en önemli rollerinden birisine özel olarak hazırlanıyor!

Jessica May, kariyerinin en önemli rollerinden birisine özel olarak hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarihi bir film projesinde rol alacak olan Jessica May, aldığı kitaplar ile canlandıracağı dönemin ruhunu yakalamaya çalışıyor. Brezilya’da dünyaya gelen, Türkiye’de kariyer yapan ve Türk vatandaşlığına geçen Jessica May, Yeni Gelin isimli televizyon dizisiyle tanınmıştı.

Uzun süredir Türkiye’de oyuncu olarak farklı projelerde gördüğümüz Jessica May, şimdi de Özbekistan devletinin desteklediği bir sinema filmi için hazırlıklara başladı.

Yönetmen Yalkın Tuychiev’in sinema filminde 15. yüzyıldaki bir Osmanlı cariyesini canlandıracak olan ünlü oyuncu, rolü için tarih kitapları aldı ve karakterin ruhuna girebilmek için çalışmalara başladı.

“Ulug Amir va Donna Maria” isimli sinema filminde Osmanlı sarayına gelen Prenses Donna Maria karakterini canlandıracak olan Jessica May, yeni rolünü şu sözlerle anlattı:

“Bir oyuncu olarak her şeyimi katabileceğim bir proje. Çünkü oynamak istediğim her şey var içinde… O kadar çeşitli roller. Aslında ben iki tane karakteri oynayacağım. Bu karakterler o kadar büyük değişimlerden geçiyorlar ki, bir oyuncu olarak bunları yaşayabilmen için birçok proje yapman gerekiyor. Ben bunları tek bir projede yaşayacağım. Çok mutluyum, çok şanslıyım ve çok heyecanlıyım.”

Jessica May, kariyerinin en önemli rollerinden birisine özel olarak hazırlanıyor! 7

Karakterler arasında keskin geçişler olduğundan bahseden Jessica May, roller arasındaki keskin geçişlerin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etti. Tarih kitaplarını okumanın yanı sıra, rolü için binicilik dersleri de alan oyuncu, “Ben zaten biliyordum ama koreografi olacak. Onu daha da geliştirmem lazım. Atın üzerinde koreografi var, onları daha önce hiç denemiştim” dedi.

Prenses Donna Maria’nın kaderinin günümüzdeki Maria’ya bağlanacağı sinema filminin çekimlerinin Semarkant, İstanbul ve Ankara’da yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Festival filmi olduğunu ve 1 aylık eğitim sürecinin ardından 3 aylık çekimlerin yapılacağından bahseden oyuncu, titiz bir çalışma içinde olduklarını ve filmin de 2024 yılında izleyici ile buluşabileceğini anlattı.