Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı!

Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglere çok hızlı bir giriş yapan Yalnız Kurt dizisi ilk bölümüyle izleyicinin nefesini kesti. İzleyenlerden tam not alan Yalnız Kurt ilk bölümünde baş karakterlerden birinin ölümüyle kafaları karıştırdı.

Haftalardır büyük bir heyecanla beklenen Yalnız Kurt’un ilk bölümü cuma akşamı ekrana geldi. Reytinglere çok hızlı bir giriş yapan Yalnız Kurt daha ilk bölümüyle tüm kategorilerde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yalnız Kurt’un hikayesi de çok merak uyandırıcı. Anne ve babalarını çocuk yaşta kaybeden ve birer “kurt” olarak yetiştirilen Altay Kurtoğlu ve Esra Türkmen’in hikayesini anlatan dizi Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor.

Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 14

Altay ve Esra birinci bölümde ilk kez karşılaştı. Kurt olarak yetiştirilenlerin bir bağlarının olması kesinlikle yasak. Ancak Esra bu yasağa rağmen Altay’a aşık oluyor. Ancak ilk bölümde çok şaşırtıcı bir gelişme de yaşandı.

Dizinin ana karakteri Esra daha ilk bölümde öldürüldü. İşte bu durum izleyicilerin kafasını çok karıştırdı. İzleyiciler şaşkınlıklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Kimi izleyiciye göre Esra aslında ölmedi.

Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 15

Sosyal medyada paylaşım yapan bazı izleyicilere göre ise Esra’nın bir ikizi var. Yalnız Kurt dizisinin ikinci bölüm fragmanında Esra yeniden ortaya çıkıyor ve ters köşe de netleşiyor.

Esra konusu yeni bölümde net bir şekilde çözülecektir. Ancak ilk bölümde yaşanan bu heyecanın izleyicilerin fazlasıyla kafasını karıştırdığını da söylememiz gerekiyor.

Osman Sınav’ın imzasını taşıyan ve istihbarat ağırlıklı bir dizi olan Yalnız Kurt’da başrollerde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine, Deniz Evin ile Polan Bilgin gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İzleyicilerin Esra’nın daha ilk bölümde ölümüyle ilgili sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 16 Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 17 Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 18 Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 19 Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 20 Yalnız Kurt’un daha ilk bölümünde baş karakter öldü mü? İzleyicinin kafası karıştı! 21