Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’ye dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel ayağının tozuyla bakın ne yaptı?

Türkiye’ye dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel ayağının tozuyla bakın ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce üçüncü çocuklarını kucaklarına alan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin geçtiğimiz hafta Londra’ya gitmesi ve Bergüzar Korel’in instagram hesabında Londra’dan sık sık paylaşımlarda bulunması hayranlarında bir takım soru işaretleri yaratmıştı.

Hatta magazin basınında, her ikisi de bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü çiftin Londra’ya yerleştiği yönünde bir takım haberler de yer aldı.

Korel ve Ergenç çiftinin, Türkiye’de projeleri olmadığı zaman İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayacağı yönünde çıkan haberler çiftin hayranlarını meraklandırdı.

Bu iddianın yayılmasının ardından çiftin menajeri Ayşe Barım, “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem sadece tatillerini uzattılar” açıklamasını yaptı.

Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel ayağının tozuyla bakın ne yaptı? 8

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten hayranlarını sevindiren haber geçtiğimiz günlerde geldi. Çift yurda döndü. Hatta Türkiye’ye döner dönmez Bergüzar Korel’in ilk işi yakın arkadaşları ile bir araya gelmek oldu.

Ünlü oyuncu uzun süredir görüşemediği yakın arkadaşı ve meslektaşı Beyza Şekerci ile bir araya gelerek hasret giderdi. Bergüzar Korel bu anları instagram hesabından da ‘Nasıl özlemek bilemezsiniz’ notuyla paylaştı.

Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel ayağının tozuyla bakın ne yaptı? 9

Ünlü oyuncunun özlediği bir diğer arkadaşı ise yine meslektaşı Onur Büyüktopçu’ydu. Bir araya gelen ikiliden Büyüktopçu da bu anları instagram hesabından, ‘Çok özlemişim’ yazarak paylaştı. Aynı paylaşımı Bergüzar Korel de kendi sayfasına taşıdı.