Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 17 Nisan Çarşamba 120. bölümde bol eğlence var!

Yaparsın Aşkım 17 Nisan Çarşamba 120. bölümde bol eğlence var!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım, Çarşamba akşamı eğlence arayan izleyiciler içi bir alternatif olacak.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 120. bölümüyle 17 Nisan Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“OYUN DOLABINDAN ZİYAFET” adlı oyunda yarışmacılar 6 dakika içerisinde en çok kilo alan çift oyunu kazanacak. “KAPLUMPOTA” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar sırtlarındaki küfe ile eşlerinden aldıkları yönlendirme doğrultusunda yerden 1.5 metre yükseklikteki rampalı masadan salınan toplara yakalamaya çalışacak.

“PATLAT BALONU” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar demir düzenekte bulunan 2000 adet balonu, elindeki dart oku le patlatmak için rekabet edecek.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 120. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 17 Nisan Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.