Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 3 Ağustos Cumartesi 152. bölümde neler olacak?

Yaparsın Aşkım 3 Ağustos Cumartesi 152. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 152. bölümüyle 3 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“HULAHOP ATMA” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar, 60 saniye içerisinde kendilerinden 5 metre uzaklıktaki eşlerine hulahop atacaklar, eşleri hulahopları başlarından geçirmeye çalışacaklar.

“SAPLAMA CD” adlı ikinci oyunda erkekler karşılarındaki 3 farklı hedefe CD fırlatarak, saplamayı deneyecekler.

“ÇİVİLİ KALE” adlı üçüncü oyunda yarışmacılar kalecinin koruduğu alanın dışında çivilerle dolu olan bir kaleye penaltı atışı yapacaklar, attıkları topları çivilere isabet ettirmek için ter dökecekler.

“PİPETLE KUTU DİZME” adlı son oyunda ise kadınlar altı kutuyla bir kule yapmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 152. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 3 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.