Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım yarışması 122. bölümü 26 Nisan Cuma günü Fox TV’de

Yaparsın Aşkım yarışması 122. bölümü 26 Nisan Cuma günü Fox TV’de

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 122. bölümüyle 26 Nisan Cuma saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“ANLA BENİ” adlı oyunda kulaklık takmış olan ve eşlerini duymayan kadın yarışmacılar, 120 saniye içerisinde en çok kelimeyi anlamak için yarışacak. “TAŞIRSIN AŞKIM” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar, 14 lastiği bir noktadan başka bir noktaya taşıyıp, lastikleri eşlerinin tahminine en yakın sürede, iki çubuk arasındaki gri çubuğa yerleştirmeye çalışacak.

“SULU DOMİNO” adlı son oyunda ise, kadın yarışmacılar 150 saniye içerisinde en çok bardağı dizip, kusursuz bir domino oynamak için kıyasıya rekabet gösterecek.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 122. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 26 Nisan Cuma saat 20.00’de FOX’ta.