Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin gizli başrolü için ayrılık şoku!

Yargı dizisinin gizli başrolü için ayrılık şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisinin başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu bulunuyor… İki oyuncunun da başarılı performansını izlediğimiz dizinin reytingleri de çok iyi geliyor.

Teşkilat dizisinden birincilikleri de alarak yoluna devam eden Yargı dizisine, izleyicilerden de çok yoğun bir ilgi bulunuyor. Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı Yargı dizisinin gelecek bölümlerine ilişkin önemli bir bilgi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş dizide Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz’ın hikayeye veda edeceği iddiasını ortaya attı.

Şimdiye kadar 13 bölümü yayınlanan dizinin 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 14. bölümünde şoke eden ayrılık gerçekleşecek. Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakterinin, Engin’in ölümüne neden olacağı ve Onur Durmaz’ın da böylelikle hikayeye veda edeceği belirtiliyor.

Yargı dizisinin gizli başrolü için ayrılık şoku! 7

Bu iddia doğru çıkar ise çok başarılı bir performans sergileyen Onur Durmaz’a yazık olacak. Yargı dizisinde aslında gizli başrol olarak ortaya çıkan ve ilk başlarda beklenmedik şekilde çok etkili olan oyuncu, kendisine sunulan fırsatı da çok iyi kullandı.

Sosyal medyada kendisine gelen tepkileri daha önceki bir röportajında aktaran Onur Durmaz, olumlu dönüşler aldığını ve bundan çok memnun olduğunu söylemişti. Karakterin kötü birisi olmasından bağımsız olarak izleyicilerin Onur Durmaz’a çok başarılı bir canlandırma sergilediği için bu olumlu yorumlar çok anlamlıydı.

Onur Durmaz da bu gelen dönüşlerden memnuniyetini her fırsatta dile getiriyor. Yargı dizisinde gizli başrol olarak ifade edeceğimiz Onur Durmaz’ın ayrılığının hikayeye ne getireceği bilinmez ama, oyuncu adına kısa sürede büyük bir çıkış olduğunu söylememiz mümkün.