Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcısının “yeni bir dönem başlıyor” dediği Kanunsuz Topraklar’ın bitişi şok etkisi yarattı!

Yapımcısının “yeni bir dönem başlıyor” dediği Kanunsuz Topraklar’ın bitişi şok etkisi yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon ekrana getirmeye başladığı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar uzun süredir reytinglerde düşük seyrediyordu. Yılbaşı sırasında verilen arada dizinin yapımcısı Faruk Turgut yakında dizide yeni bir dönemin başlayacağını duyurmuş, final kararından korkan izleyicinin yüreğine su serpmişti. Ancak dizinin sona ereceği açıklandı ve herkes şok oldu.

Başrollerinde Esra Bilgiç, Uğur Güneş, Necip Memili gibi oyuncuların yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın reyting sorunu aslında çok uzun süredir devam ediyordu. Dizinin final yapacağı iddiaları da sürekli gündemde yer tutuyordu.

Kanunsuz Topraklar her dizi gibi yılbaşında ara verdi. Üzerine sette çıkan koronavirüs vakaları da eklenince dizi yaklaşık üç hafta ekrana gelmedi. Bu süreçte Kanunsuz Topraklar’ın yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut yaptığı bir açıklamayla izleyicinin yüreğine su serpti.

Yapımcısının “yeni bir dönem başlıyor” dediği Kanunsuz Topraklar’ın bitişi şok etkisi yarattı! 7

Faruk Turgut sosyal medya hesabından bizzat yaptığı paylaşımda “Dizimiz dün akşamki bölümden itibaren yeni bir evreye geçiyor. Madenlerin yabancılardan kurtarılmasından sonra, Davut ve Gülfem aşkına odaklanarak yola devam edeceğiz. Keyifli bölümler geliyor. Bizi izlemeye devam edin.” demişti. Bu paylaşım final kararından korkan izleyicinin yüreğine su serpmişti.

Ancak dün Kanunsuz Topraklar’ın final yapacağı açıklandı. Dizi en son yayınlanan 15. bölümde o kadar düşük reyting almıştı ki ilk 10 program arasında yer almıyordu. Bu karar yapımcısının açıklamasıyla rahatlayan izleyiciyi şok etti.

İzleyiciler tepkilerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda dile getirdi. İzleyici Kanunsuz Topraklar’ın yanlış politika ve senaryo yüzünden final yaptığını dile getirdi ve bu durumun kendilerine yapılan büyük bir haksızlık olduğun söyledi. Bazı izleyiciler de Faruk Turgut’un yaptığı açıklamayla izleyiciye boşuna ümit verdiğini belirtti.