Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayranları dizi bekliyor, Merve Boluğur ise sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

Hayranları dizi bekliyor, Merve Boluğur ise sahneye çıkmaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un yeni bir dizide yer almasını çok arzu eden hayranları yıllardır bekliyor.2006 yılında başladığı kariyerinde Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Küçük Sırlar projesi ile de beğeni toplamıştı.

Kuzey Güney isimli çok sevilen dizide Zeynep karakteri ile popülerlik elde eden Merve Boluğur, ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan karakteri ile de akıllara yazıldı. Oyuncunun son dizisi ise 2017 yılında başrolünde yer aldığı İçimizdeki Fırtına oldu. Sadece 6 bölüm süren bu diziden sonra oyuncu bir daha setlere geri dönmedi.

Hayranlarının yeni dizilerde rol almasını beklediği oyuncu çeşitli teklifler aldığını ama kendisine uygun bir rol olmadığı için kabul etmediğini söylemişti. Son dönemde aşk hayatı ile gündemde olan Merve Boluğur, yeni imajıyla da dikkat çekiyor.

Hayranları dizi bekliyor, Merve Boluğur ise başka sahneye çıkmaya hazırlanıyor! 1

Oyuncu, Kayseri’ye gitti ve Mr Jade ile mutfağa girip mantı açtı… 2 sene sonra mutfağa girdiğini belirten oyuncu “Annem beni böyle görse gözleri yaşarır” diye konuştu.

Yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını söyleyen Merve Boluğur, single çıkaracağını belirtti. Mr.Jade‘in yapım şirketiyle anlaşan oyuncu, “Artık beni sahnelerde göreceksiniz” diye konuştu.

Elektronik pop tarzındaki kendi bestesini yorumlayacağını belirten Boluğur, destekleri için Mr. Jade’e teşekkür etti.