Ana sayfa Dizi Haberleri Yaprak Dökümü’nden yıllar sonra Benim Adım Melek’te Ali Rıza Bey’i hatırladık

Yaprak Dökümü’nden yıllar sonra Benim Adım Melek’te Ali Rıza Bey’i hatırladık

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Bey karakterini Halil Ergün canlandırmıştı. Ali Rıza Tekin karakteri izleyicilerin yüreklerine öyle işledi ki, aradan yıllar geçse bile onun gözyaşları hale hatırlanıyor. Halil Ergün de karakteri fenomen haline getiren performansı ile halkın sevgisini kazanmıştı. Şimdi de benzer bir durum TRT1 dizisinde yaşanıyor.

Haftalardır dizinin hayranları Mehmet Çevik’in canlandırdığı Seyit Ali Karadağ karakterinin kızı Melek’in kanser hastası olduğunu öğrenmesini bekliyordu. Melek, ölüme yürürken babası ona bilmeden çok yüklenmişti. Ancak kızının kanser nedeniyle sağlığının iyice bozulduğunu öğrenen Seyit Ali Bey, şimdi pişmanlık gözyaşları döküyor.

Benim Adım Melek hayranları yıllar önce Yaprak Dökümü dizisinde ağlayan Ali Rıza Bey gibi şimdi de Seyit Ali Bey’in durumuna üzülüyor ve bundan çok etkileniyor.

Yaprak Dökümü'nden yıllar sonra Benim Adım Melek'te Ali Rıza Bey'i hatırladık 4

Sosyal medyaya düşen izleyici yorumlarında da bu iki karaktere yönelik göndermeler dikkat çekiyor. Bir izleyici, “Seyit Ali Karadağ karakteri, ülkenin yeni Ali Rıza Bey’idir. Artık ağlamak bir erkeğe bu kadar mı yakışır. Oyunculuğunu döktürdü bu bölümde resmen Mehmet Çevik.” diye yorum bıraktı.

Yaprak Dökümü'nden yıllar sonra Benim Adım Melek'te Ali Rıza Bey'i hatırladık 5

Benzer düşüncede olan çok kişi de var. Mehmet Çevik, duygusal sahnelerdeki performansı ile de hayranlarının yüreklerine dokundu. Benim Adım Melek dizisindeki bu karakter yıllar önce yayınlanan Yaprak Dökümü’nü de yeniden hatırlattı.

Hem Ali Rıza hem de Seyit Ali karakterleri izleyicilerin yüreklerine dokunan hikayeleri ve başarılı oyunculuk performansları ile akıllara yazıldı.