Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 17 Nisan Çarşamba 13. bölümde Meryem bayılıyor!

Yaralı Kuşlar 17 Nisan Çarşamba 13. bölümde Meryem bayılıyor!

tarafından ker_def

Yaralı Kuşlar günlük dizi Kanal D ekranında yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 13 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek olan 13. bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Meryem konaktan ayrılırken bayılıyor! Videodan diziden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Levent, Meryem hakkında çok ağır konuşur. Meryem ise daha fazla konakta kalamayacağını düşünür ve gitme için hazırlanır. Fakat genç kız çok hastadır. Dışarı çıktığında bayılan Meryem’i Levent tekrar eve getirir.  Levent ise Meryem’in konakta olduğunu kendisinden saklayan Ulviye’ye oldukça sinirlenir. Cemil’in konağa sık sık gelmesi Hülya’yı fazlasıyla rahatsız eder. Bahadır ve Hülya, Cemil’in şirkette olanları ve durumun kötüye gidişini Levent’e söylememesi için engel olurken Levent, tüm konuşmaları duyar. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de ekrana gelecek.

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.