Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 3 Mayıs Cuma 25. Bölümde Levent, Meryem’i arıyor!

Yaralı Kuşlar 3 Mayıs Cuma 25. Bölümde Levent, Meryem’i arıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen günlük dizisi Yaralı Kuşlar 3 Mayıs Cuma günü, yani haftanın son günü 25. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Peki fragmanda neler var? Herkes, ortadan kaybolan Levent ve Meryem’i arıyor! İlk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Levent ve Meryem’in bağ evine giderken kaza geçirdiğini bilmeyen Ulviye ve konaktaki herkes, Levent’i arar. Ancak hiç kimse ne Meryem’e ne de Levent’e ulaşabilir. Ulviye, Bahadır’ın bir şeyler sakladığını düşünür ama Bahadır da kardeşi Levent’in nerede olduğunu bilmez. Melis ise Levent ve Meryem’in bağ evine gitmediğini öğrenir. Levent ve Meryem’in kaldıkları evde ise kötü bir gelişme daha yaşanır. 

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de ekrana gelecek.

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.