Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner, Hakan: Muhafız ile ilgili o soruyu geçiştirdi ama müjdeyi herkes anladı!

Miray Daner, Hakan: Muhafız ile ilgili o soruyu geçiştirdi ama müjdeyi herkes anladı!

tarafından zk zk

Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi olma ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız’ın 2. sezonunda izleyici bir sürprizle karşılaştı.

Televizyongazetesi/Detay – Diziye konuk oyuncu olarak Miray Daner katılmıştı. Bir Kahin’i oynayan Daner sürprizi herkesi şaşırtırken, aynı zamanda dizinin oyuncularından Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü ile Medcezir dizisinde de birlikte oynamış olmaları ilginç bir tesadüfe yol açmıştı.

Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelen oyuncuların o sahneleri, dizinin 2. sezonunun da dikkat çeken sahnesiydi.

Miray Daner, bir bölümlük ve kısa bir sahne için Hakan: Muhafız dizisinde rol aldı.

Dizinin 3. sezonunun da çekileceği bilgisi bir süre önce paylaşılmıştı. Miray Daner, oyuncu sevgilisi Kubilay Aka ile gittiği Cem Yılmaz gösterisinden sonra karşılaştığı muhabirlerin bu konudaki sorularına verdiği yanıtla, 3. sezonda da olacağının sinyallerini verdi.

Miray Daner, Hakan: Muhafız ile ilgili o soruyu geçiştirdi ama müjdeyi herkes anladı! 7

Direk olarak soruyu yanıtlamayan Daner, “Devamı var mı bu rolün?” sorusu üzerine imalı bir gülümsemeyle “Bilmiyorum” diyerek sözlerini toparlamaya çalıştı.

Sonrasında kahkaha atarak “Çok zor bir soru sordun. Şimdilik bir şey söylemeyeyim ama evet çok keyifliydi. 2. sezonda rol aldım. Ufak bir roldü ve çok keyifliydi. Daha önce çalıştığım insanlarla çalışmış olmak ve ilk defa dijital platformda, Muhafız gibi bir işte bulunmak çok güzeldi. Bakalım” yanıtını verdi.

Muhabirin ısrarlı bir şekilde “Devamı gelebilir diyorsunuz?” sorusuna da sürprizi kaçırmamak için açıklama yapmaktan kaçınır bir halde gözlerini kaçırıp gülerek “Bilmiyorum” diyerek konuyu kapattı.

Miray Daner’in bu görüntülerinden aslında dizinin 3. sezonunda rol alacağı ama hayranlarına müjdeli haberi vermesi için erken olduğu da anlaşıldı!

İşte Uçankuş’ta yer alan o açıklama: