Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı Kuşlar’daki Ayşe’ye hiç benzemiyor! Tuğba Tutuğ, ekranda parıldıyor!

Yaralı Kuşlar’daki Ayşe’ye hiç benzemiyor! Tuğba Tutuğ, ekranda parıldıyor!

tarafından ker_def

‘Yaralı Kuşlar’ dizisinin Ayşe’si Tuğba Tutuğ, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı. Kanal D ekranında hafta içi günlük dizi olarak ekrana gelen Yaralı Kuşlar, bir hayli beğeni topladı.

Dizide Ayşe karakteri ile dikkatleri üzerinde toplayan Tuğba Tutuğ, oyuncu olmayı hep çok istediğini söyledi.

Genç oyuncu, “Hayalimi yaşıyorum. Bu yüzden Allah’a her an şükrediyorum” açıklamasında bulundu.

Ayşe karakterinin hem saf hem masum hem de sabırlı olduğunu ifade eden Tuğba Tutuğ, “Ben sabırlı değilim. İstediğim şey hemen olsun diye çok uğraşırım, Ayşe’nin sessiz çığlıkları var ama ben çığlık atarsam, yer yerinden oynar” diye konuştu.

Karakter ile benzer bulduğu 2 özellik olduğuna vurgu yapan genç oyuncu, annesine düşkünlük ile arkadaşına sahip çıkma tavırlarının kendisinde de bulunduğuna değindi.

Bu rol sayesinde sabretmesini öğrendiğini ifade eden Tutuğ, şu ifadeleri kullandı: “Bazen ‘Ayşe artık susma, hadi söyle Cemil’e aşık olduğunu’ diye içimden geçiriyorum. Ama o susuyor, sabrediyor ve bekliyor. Hayatı akışında bekletmeyi öğrendim sanırım.”

Yaralı Kuşlar'daki Ayşe'ye hiç benzemiyor! Tuğba Tutuğ, ekranda parıldıyor! 7

Ayşe Kılıç kimdir?

Ayşe iyi kalpli bir kızdır. Annesi ile birlikte yalnız bir hayatları olmuş birbirlerine tutunup bir hayat inşa etmişlerdir. Meryem’in en yakın arkadaşıdır. Aynı mahallede otururlar. Birlikte büyümüşlerdir. Yeni başladığı iş ise onun önünde pek çok kapı açacak daha önce ömründe tatmadığı duyguları tatmasını sağlayacaktır. Meryem’in ise her daim yanında olacak arkadaşı için elinden geleni yapacaktır.