Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaralı Kuşlar’ın Meryem’i Gizem Arıkan’dan yeni dizi sürprizi!

Yaralı Kuşlar’ın Meryem’i Gizem Arıkan’dan yeni dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Şubat 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Arıkan, son yıllarda dikkat çeken projelerde yer aldı. 2016 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda Aşkın 5 Hali isimli sinema filminin ardından Organik Aşk isimli film ile dikkatleri çeken oyuncu, popülerliğini ise dizi projeleri ile artırdı.

Bir Deli Rüzgar deneyiminin ardından 2019 yılında Yaralı Kuşlar isimli günlük dizide Meryem karakteri ile başrolde yer alan oyuncu, bu yapım sayesinde büyük dikkat çekti. Aile Şirketi isimli dijital diziden sonra ise oyuncunun öne çıkmasını sağlayan proje Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Didem rolü oldu.

Gizem Arıkan, atv’nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş için anlaşma sağlanan isimler arasına katıldı. Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı’nın başrolünde yer aldığı dizide, Gizem Arıkan’ın son dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşı Ceren Benderlioğlu da yer alıyor. Burak Sevinç’in de projeye katılması ile birlikte iyi bir kadro oluştu…

Haziran ayında izleyicilerle buluşacak olan İçimizdeki Ateş dizisinde Gizem Arıkan’ı Bahar karakterinde izleme fırsatınız olacak. Mayıs ayı içinde dizinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Genç oyuncu adına atv’deki yeni dizi yeni bir deneyim fırsatı olacaktır.