Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Özetinin reytingi bile pek çok diziye rahmet okutur!

Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Özetinin reytingi bile pek çok diziye rahmet okutur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz Cuma akşamı 8. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, sezona öylesine hızlı bir giriş yaptı ki hızını almış şaşırtarak gitmeye devam ediyor! Başrollerinde yer alan usta oyuncu Çetin Tekindor ile birlikte genç kuşağın başarılı iki ismi Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Ferit ve Seyran karakteriyle çok sevildiler.

Ekran uyumları açısından ve dizideki performansları ile başarılı bulunan iki oyuncu, gerçek hayat hikayesinden alıntılanan ve OGM Pictures imzalı dizide Ferit ve Seyran olarak sosyal medyanın gündeminden de hiç düşmüyorlar! Dizide özellikle çiftin yer aldığı sahneler, büyük heyecanla takip edilirken, aralarındaki tatlı atışmalar, sürtüşmeler ile birlikte giderek daha çok yakınlaşmaları heyecanla takip ediliyor.

Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Özetinin reytingi bile pek çok diziye rahmet okutur! 8

Son bölümde Seyran’ın ablası Suna’nın, babası tarafından istemediği bir adamla evlendirilmek istemesi üzerine gelişen bir olay, izleyiciden tepki aldı! Seyran, çaresizlik içinde Ferit’ten yardım isterken, ona daha önce ‘fırsatçı’ diyerek kızdırdığı Ferit’ten beklemediği bir istekle çok şaşırdı! Ferit, beyaz bir gecelik verdiği Seyran’ın ‘her şeyi yaparım ablamı kurtar’ sözleri sonrası onun çaresizliğinden faydalanacak mı merak konusu. Ancak bu sahne sonrası Ferit’in gerçekten bir fırsatçı olup olmadığı da ortaya çıkacak!

Ferit ve Seyran arasındaki aşkın böyle bir olayla gölgelenmesini istemiyor izleyenler. Her şeyin kendiliğinden gelişmesi yönünde hem fikir. Yeni bölümde neler olacak izleyip göreceğiz ama 8. bölümün son sahnesi ile birlikte Yalı Çapkını dizisi, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Özetinin reytingi bile pek çok diziye rahmet okutur! 9

Bu arada dizinin yeni bölümü ekrana gelmeden yayınlanan Özet’inin reyting listesine üst sıradan girmesi de ayrı bir dikkat çekti! Tüm kategorilerde gün birincisi olan Yalı Çapkını dizisinin özeti Total ve ABC1 kategorilerinde 2. sırada, AB’de ise 3. sıradaydı!

Neredeyse “Yalı Çapkını dizisinin rakibi kendi özeti!” dedirten ironik bir durum yaşandı Cuma akşamı. Youtube üzerinden izlenme oranı da 1,5 günde 9 milyona yakın bir rakama ulaşan Yalı Çapkını, her hafta kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor!