Ana sayfa Sosyal Medya Yaratılan dizisinin çekimleri bitti, oyuncuları yönetmen Çağan Irmak’a teşekkür etti!..

Yaratılan dizisinin çekimleri bitti, oyuncuları yönetmen Çağan Irmak’a teşekkür etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Blu TV’de ikinci sezonu yayınlanan Alef: Mal-i Hülya, isimli dizide gördüğümüz Taner Ölmez’in baş rolünde olduğu Çağan Irmak imzalı Yaratılan dizisinin çekimleri sona erdi.

Netflix için çekilen Yaratılan için usta yönetmen Çağan Irmak titiz bir çalışma yaptı. Ünlü yönetmen dizinin hem hikayesini kaleme aldı hem de yönetmen koltuğunda oturdu.

Daha çekim aşamasındayken çok ses getiren Yaratılan’ın çekimleri sona erdi. Dizinin oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla ünlü yönetmene teşekkür etti.

Yaratılan dizisinin çekimleri bitti, oyuncuları yönetmen Çağan Irmak'a teşekkür etti!.. 9

Oyuncu Esra Ruşan paylaşımına; ‘Çağan Irmak’ın hayaline ortaklık etmek ne güzeldi’ notunu düştü. Erkan Kolçak Köstendil de aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Yaratılan dizisinin çekimleri bitti, oyuncuları yönetmen Çağan Irmak'a teşekkür etti!.. 10

Birçok dizi izleyicisi de başında Çağan Irmak olduğu için Yaratılan isimli projeden çok umutlu. Dizinin sıra dışı bir hikayesi ve çok da güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yaratılan’ın çekimleri İstanbul ve Bursa’da yapıldı. Dizide Taner Ölmez’e başrolde Şifanur Gül eşlik ediyor. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip dizide Erkan Kolçak Köstendil gibi, Çukur dizisiyle büyük popülerlik sağlayan önemli bir isim de bulunuyor.

Yaratılan dizisinin çekimleri bitti, oyuncuları yönetmen Çağan Irmak'a teşekkür etti!.. 11

Etkileyici performansları ile Devrim Yakut ve Durul Bazan ikilisini de yine bu dizide izleyebileceksiniz. Yine usta isimler; Bülent Şakrak, Engin Benli, Esra Ruşan ve Macit Koper de dizinin kadrosunda yer alıyor. 8 bölümden oluşan dizinin Netflix’deki yayın tarihi ise henüz belli değil.