Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’nda izlemeye doyamadığınız Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yeni dizisi yayında!

Hekimoğlu’nda izlemeye doyamadığınız Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yeni dizisi yayında!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi, izleyenlerin çok beğendiği bir hikayeydi. Dizide Ebru Özkan ve Timuçin Esen, partner olarak birbirlerine çok yakıştırılırken, oyunculukları ile de göz doldurdular.

İkiliyi birlikte çok yakıştıran izleyiciler, onları bir başka dizide ya da sinema filminde görmek istediklerini sıklıkla dile getirdiler sosyal medyada. Rol aldıkları her projedeki başarılı perfomansları ile oyunculuklarını konuşturan iki isim Timuçin Esen ve Ebru Özkan, bu kez çok başka bir hikayenin kahramanları olarak izleyici karşısına çıkıyorlar!

Hekimoğlu'nda izlemeye doyamadığınız Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yeni dizisi yayında! 8

Televizyon ekranında olmasa da dijital platform Disney Plus için çekilen Ben Gri dizisi ile iki oyuncu yeniden aynı dizideler! Birlikte rol aldıkları dizi, heyecanlı ve dram dolu hikayesi ile izleyenleri çok etkileyecek!

Kızının başına gelen bir olay sonrası hayatı değişen avukat Fuat rolünde izleyeceğiz Timuçin Esen’i. Kızının intikamını almak isteyen Fuat, esrarengiz bir mesaj sonrası kendi içinde karanlık bir gerçekle yüzleşiyor. Ebru Özkan, dizide Timuçin Esen’in eşi rolünde…

16 Kasım Çarşamba günü ilk 2 bölümü yayınlanan Ben Gr dizisi, Disney Plus’ın Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda dizisinin ardından 3. yerli yapım olarak yayında. 8 bölüm olarak çekilen Ben Gri dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenmekte.

Hikayesi Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan ve senaryosu OGM yazım grubu tarafından yazılan Ben Gri dizisinin yönetmenliği ise Yağmur ve Durul Taylan yapıyor.

Hekimoğlu'nda izlemeye doyamadığınız Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın yeni dizisi yayında! 9

Kadroda ayrıca Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler yer almakta. Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki dizi, özellikle Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ı yeniden bir dizide görmek isteyenler için güzel bir süpriz oldu…