Ana sayfa Sosyal Medya Yargı bitti ama Pınar Deniz’in işi bitmedi! Yorgun düşen oyuncudan dikkat çeken paylaşım!

Yargı bitti ama Pınar Deniz’in işi bitmedi! Yorgun düşen oyuncudan dikkat çeken paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, Kanal D’nin sezona damga vuran bir yapımı oldu. Dizi, hukuk temalı konusu ile birlikte başroller ve diğer rollerde yer alan isimleri başarılı oyunculuğu ile dillerden düşmedi. Sezon boyunca büyük bir heyecanla izlenen dizinin senaristi Sema Ergenekon, her hafta izleyenleri şaşırtan gelişmelerle hikayeye olan ilgiyi büyüterek büyük bir başarıya daha imza attı.

Kamera arkası ve önündeki tüm çalışanların yoğun bir sezonun ardından geçtiğimiz hafta ara verdiği dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Sezon finalinde yine çok ilginç gelişmelerle yaz arasına giden dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, sezonun da en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Kaan Urgancıoğlu ile Netflix’in Aşk 101 dizisiyle başlayan partnerlikleri Yargı ile devam eden Deniz, kariyerinde dikkat çeken bir çıkış daha yakaladı Yargı dizisi ile. Sezon boyunca dillerden düşmeyen oyuncu, pek çok dergiye kapak kızı olurken ayrıca çeşitli markaların da reklamlarında rol aldı.

Son günlerin çok konuşulan ismi olarak Pınar Deniz, adeta paylaşılamıyor! Sezon boyunca dizi setindeki yoğunluğun yanı sıra farklı projelerde de görülen oyuncu ayrıca dizi ve kendisinin ayrıca aldığı ödüller için de törenden törene koştu.

Yargı’nın çekimleri bitti ancak markaların yeni gözdesi olan Pınar Deniz’in koşuşturması bitmedi! Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla çeşitli tanıtım, reklam ve dergiler için pozlar vermeye devam eden oyuncunun hala çalışmalarının sürdüğü de görülüyor…

Oyuncu, giderek artan instagram takipçilerine de bu çalışmalarından notlar yayınlıyor zaman zaman. Kamera arkası çekimlerinden hallerini takipçileriyle paylaşan oyuncu, kimi zaman dertleştiği mesajlarla da dikkatleri çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde de “Sürekli koşturuyorum. Yoo hiç yorgun değilim” diyen oyuncu, daha sonra yaptığı paylaşımda da aslında ne kadar yorgun olduğunu gözler önüne seren pozuyla görülüyor aşağıda…