Ana sayfa Dizi Haberleri Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma’dan gitmeyen 2. isim ‘görüşürüz’ notuyla anlaşıldı!

Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma’dan gitmeyen 2. isim ‘görüşürüz’ notuyla anlaşıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, ekranın en çok izlenen yapımlarından birisi. Fatih Aksoy’un patronu olduğu Med Yapım imzalı dizi, 5 sezondur ekranın en dikkat çeken dizileri arasında olmayı sürdürüyor. Sürekli yenilenen kadrosu ve şaşırtan hikayeleriyle izleyenlerin çok sevdiği Yasak Elma dizisinin 6. sezonunun yayınlanacak olması izleyiciyi mutlu eden bir gelişme oldu.

Tabii bu bilgi ile birlikte “Kim gidecek, kim kalacak?” tartışmaları da aylar öncesinde başladı! Dizinin ilk yayınlandığı sezondan hala devam eden iki başrol oyuncusu Eda Ece ve Şevval Sam oldu. Başrollere gelen isimler sürekli değişti ancak Ender ve Yıldız karakterleri ile çok sevilen bu iki isim diziye 5 sezon boyunca devam etti.

Şevval Sam’ın 6. sezonda olup olmayacağı şimdilik muallak. Oyuncunun yaptığı açıklamalar sonrasında 6. sezonda olmayı çok da istemediği anlaşılmıştı. Ancak yapımcının isteği ve talebiyle durum da değişebilir. Şimdilik Eda Ece’nin dizide kalması net görünse de Şevval Sam için tam bir netlik yok.

Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma'dan gitmeyen 2. isim 'görüşürüz' notuyla anlaşıldı! 10

Bu arada geçtiğimiz hafta sezon finali çekilen dizinin setinden son pozlar da geldi. Eda Ece’nin Melisa Doğu ile yaptığı paylaşım sonrası “”Partnerlerin birincisi, annelerin en 81lisi Melisa Doğu, sensiz olmazdı. Bitti be bittiii” sözleri büyük dikkat çekti ve Melisa Doğu’nun ayrılacağı yorumlarına neden oldu.

Eda Ece’nin bir başka paylaşımı ise “Bu oyuncu dizide kalıyor, 6. sezonda da var!” dedirtti! Kim mi o oyuncu? 40 günlük bebekken geldiği sette büyüyen minik oyuncu Kuzey Gezer…

Dizide Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız’ın oğlu Halit Can olarak çok sevilen Kuzey’in setteki sezonun son sahnelerinden sonra Eda Ece’den bir paylaşım geldi…

Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma'dan gitmeyen 2. isim 'görüşürüz' notuyla anlaşıldı! 11

Adeta ikinci annesi gibi Kuzey’i bağrına basan, çok seven ve sezon aralarında da çok özlediğini sık sık ifade eden Eda Ece, Kuzey ile sezonun son sahnelerini hafta içinde çekti. Bu sahnelerin bitmesinden sonra da minik Kuzey’i bol bol öperek kucakladı.

Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma'dan gitmeyen 2. isim 'görüşürüz' notuyla anlaşıldı! 12

Ece, minik oyuncunun sevimli hallerini de video ile paylaşarak “Görüşürüz aşkım” notunu düştü. Melisa Doğu’ya “Bitti” yazan oyuncunun Kuzey Gezer’e ‘görüşürüz’ yazması da minik oyuncunun da 2. sezonda yine Yasak Elma kadrosunda devam edeceğinin sinyaliydi adeta!

Kim gider, kim kalır bilinmez ama görünen o ki bir aksilik olmazsa Eda Ece ve Kuzey Gezer yani Yıldız ve Halit Can, Yasak Elma’da kalmaya devam edecek…

Bu arada son sahnesinin ardından tüm ekiple kucaklaşan oyuncu, yönetmen Ece Erdek Koçoğlu ile samimi bir pozunu da paylaşarak “Canım yönetmenimle. Her şey için gönülden teşekkür ederim. 5. sezonu çıkarabildiysem onun sayesinde. Her şeyi kahkaha ile hallettik. Dünyanın en çalışkan, en şeker, en komik hocası. Sizle çalışmak keyifli” notunu düştü…

Kim gidiyor kim kalıyor belli değil ama Yasak Elma'dan gitmeyen 2. isim 'görüşürüz' notuyla anlaşıldı! 13