Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi kararıyla akıllık eden Kanal D’ye Camdaki Kız’ın vedası ise pahalıya patlayacak!

Yargı dizisi kararıyla akıllık eden Kanal D’ye Camdaki Kız’ın vedası ise pahalıya patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin önümüzdeki sezon planları net olarak bilinmese de, Yargı dizisiyle ilgili 3. sezonda da devam edeceğine yönelik açıklama çok olumlu karşılandı. Dizinin hayranları bir belirsizliğin ortadan kalkmasından memnun. Yargı dizisinin final yapma ihtimalinin bulunduğu yönünde sosyal medya ve internet ortamında yayılan iddiaların doğru olmadığı da böylelikle ortaya çıktı.

Yargı dizisinin hikayesinin nasıl toparlanacağı en çok da Ilgaz konusunda ne olacağı şimdi en büyük merak konusu oldu. Kaan Urgancıoğlu’nun olmadığı bir üçüncü sezon düşünülemez. Peki sezon başında Ilgaz’ın öldüğüne ve onu Ceylin’in öldürdüğüne yönelik paylaşılan algı, hikayede nasıl dönüştürülecek bu da merak konusu olmaya devam ediyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin hayranları, Yargı dizisini bir sezon daha ekran başında izleyecek ve büyük destek vermeye devam edecektir. Sosyal medyadaki yansımalar bunu gösteriyor.

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş ile Yargı dizilerini devam ettireceği netleşmiş oldu. Ancak Camdaki Kız dizisinin 3. sezon sonunda final yapacağı biliniyor. Dizinin ekibi de çok yoruldu ve hikaye de adım adım finale gidiyor. Perşembe rekabetinde çok iyi durumda olan Camdaki Kız dizisi aslında Kanal D’yi kurtaran bir yapım oldu. 3 sezonluk bu büyük başarının gelecek sezona da tanışamayacak olması ise büyük bir handikap. Zira, perşembe rekabetinde Kanal D’nin yeniden öne geçmesi o kadar da kolay olmayacaktır.

Yargı dizisi kararıyla akıllık eden Kanal D'ye Camdaki Kız'ın vedası ise pahalıya patlayacak! 7

Yeni sezonda Kanal D yepyeni diziler hazırlıyor ama bu sezon ekrana getirilen O Kız’ın erken final yapması, Veda Mektubu ile Kraliçe dizilerinin ortalamanın bile altında reytingler elde etmesi can sıkıcı oldu. Bir de Arka Sokaklar var ki, gelecek sezon ekranda alacağı belirtiliyor ama 1 sezonluk aranın bu yapıma olan ilgiyi iyice azaltma ihtimali de ortada duruyor.

Kanal D açısından gelecek sezon noktasında Üç Kız Kardeş ile Yargı dizileri konumlarını koruyabilir. Veda Mektubu ve Kraliçe’nin devam edip etmeyeceği bilinmiyor ama işleri zor gözüküyor. Arka Sokaklar dizisi de yine bir bilinmezlik olarak gözüküyor.

Kanal D’nin Camdaki Kız gibi milyonları ekranına taşıyan bir projeyi 4. sezona da taşıyacak adımlar atmamış olması da garip bir durum. Hikaye bir şekilde dönüştürülerek izleyicilerin ekran başında kalması sağlanamaz mıydı? Burcu Biricik’in muhteşem bir performans ortaya koyduğu diziyi gelecek sezon Kanal D çok arayabilir.