Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde bir bölümde 3 kişi öldü, bir kişi komaya girdi, bir kişi ölüme terkedildi!

Yargı dizisinde bir bölümde 3 kişi öldü, bir kişi komaya girdi, bir kişi ölüme terkedildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle Yargı dizisinin de tüm diziler gibi yayınına ara verilmişti. Kanal D ekranlarının sevilen yapımı, 26 Şubat akşamı 54. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri şok içinde bırakan ölümlerle birlikte yürekleri ağza getiren yeni gelişmeler yaşandı!

Ilgaz’ın babası ve kardeşi Defne için endişelendiği süreçte en büyük yardımcısı Ceylin oldu. Pars, Eren ve diğerlerinin kaçırılan Defne’yi bulmak için çabaları sürerken, Metin amir de bir ara uyandı ve Ceylin’e Defne’yi kaçıran adamın tırnağında boya olduğunu söylediği ipucunun ardından komaya girdi!

Defne’ye sağ salim ulaşmak için Balkan mafyasının tehdidine boyun eğmek durumunda kaldı Ilgaz. Salim serbest bırakılırken Defne’nin yerini söyleyen gizli numaranın verdiği adrese gidildi ama orada Salim’in cesedine ulaşıldı. Bu arada Defne’yi kaçıran eli boyalı adamın Balkan kökenli kuaför olduğu öğrenildi. Adam, emniyette bir polisin silahını alıp intihar etti.

Yargı dizisinde bir bölümde 3 kişi öldü, bir kişi komaya girdi, bir kişi ölüme terkedildi! 9

Bu iki ölümün ardından en acısı ise Rıdvan oldu! Pars, Salim’i bırakılmasından sonra Yekta’nın oyunundan sonra onun yerine bir kişiyi koymak durumunda kaldı. Rıdvan, Salim’in serbest kaldığı anlaşılmasın diye onun kılığına girip suçlu gibi emniyet aracına bindirildi. Ancak Pars’ın aldığı acı telefon sonrası aracın durdurulduğu ve Rıdvan’ın öldürüldüğü görüldü.

Bu acı ölüm, izleyici için beklenmedik bir durumda. Ayrıca ‘Ne gerek vardı dizinin belki de en masumunu öldürmeye?’ şeklinde yorumlar da yapıldı Rıdvan’ın ardından! Pars Savcı’nın özel kalemi Rıdvan, sevgilisine evlilik yüzüğünü vermeye hazırlanırken öldürüldü ne yazık ki!

Yargı dizisinde bir bölümde 3 kişi öldü, bir kişi komaya girdi, bir kişi ölüme terkedildi! 10

Bu arada Defne’nin balık bulunan bir dondurucuya kapatılarak Ilgaz’a “40 dakikan var, yoksa ölecek!” notunun gelmesi ile 54. bölüm de sona erdi. Şimdi Defne’nin bu ölüm tuzağından kurtulup kurtulmayacağı merakla bekleniyor.

Bir bölümde 3 kişinin ölmesi, birinin komaya girmesi ve birinin de ölümle burun buruna gelmesiyle Yargı dizisi, izleyiciyi şoktan şoka soktuğu bir bölümle iki haftalık aranın ardından şaşırttı!

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin senaristi, yeni bölümün mottosunu da twitter sayfasından paylaştı…

Senaris Sema Ergenekon, Alman oyun yazarı Karl Georg Büchmer’ın adeta bölüm boyunca yaşanacakların da haberini veren bir sözüyle açılışını yapmıştı aslında dizinin!

Yargı dizisinde bir bölümde 3 kişi öldü, bir kişi komaya girdi, bir kişi ölüme terkedildi! 11

“İnsan soğudu mu bir kez hiç üşümez artık!” Görünen o ki Yargı dizisi, daha da büyük şoklarla izleyenleri şaşırtmaya devam edecek!