Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma akşamı Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz rakip geldi! Sosyal medyada dengeleri değiştiren dizinin gün değiştirdiği anlaşıldı!

Cuma akşamı Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz rakip geldi! Sosyal medyada dengeleri değiştiren dizinin gün değiştirdiği anlaşıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 24 Şubat Cuma akşamı ekrana 5 dizi birden geldi! Bu diziler içinde bir tanesi vardı ki aslında yayın günü olmamasına karşılık Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrandaydı. Yeni haftanın yayın akışında da 3 Mart Cuma akşamına alınan dizinin gününün değişmiş olduğu da böylece ortaya çıktı!

Hangi dizi mi? Tv8’de yayınlanan Tuzak dizisi! İlk olarak Çarşamba günleri başlamıştı dizi. Ancak reytingleri düşük olunca aynı akşam geç saate alındı. Ardından devamına karar verildi ve Perşembe günleri yayınlanmaya başlandı. 6 Şubat’ta yaşanan iki ayrı depremle sarsılan Türkiye’de televizyon ekranları yayınlarına deprem arası verirken Tuzak dizisi de iki haftadır yoktu.

Dizinin 17. yeni bölümünün 24 Şubat Cuma akşamı ekrana gelmesi şaşırttı! Bu durumun, verilen iki haftalık ara nedeniyle yaşandığı düşünülse de tv8’in 27 Şubat Pazartesi günü itibariyle yayınlanan yayın akışında dizinin yeni bölümünün yine Cuma akşamına alındığı görüldü!

Cuma akşamı Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz rakip geldi! Sosyal medyada dengeleri değiştiren dizinin gün değiştirdiği anlaşıldı! 8

Böylelikle Tuzak dizisi, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Ateş Kuşları dizisine rakip oldu! Bu arada 5 bölüm süren Tv8’in Sıfırıncı Gün dizisinin final bölümü de aynı akşam ekrana geldi. Saat 20:00’de yayınlanan Tuzak’ın ardından, 22:15’te de Sıfırıncı Gün ekrandaydı.

Tuzak dizisi, Cuma akşamları her ne kadar Star TV, Show TV ve Atv’nin dizilerine rakip olarak görünse de başladığı günden beri reyting tablosunda ilk 10’a giremeyen bir dizi.

Ancak Tuzak, sosyal medyada çok büyük bir etkileşim alıyor! Yayınlandığı farklı günlerde, diğer dizileri ezici bir ağırlıkla sosyal medyada geçmekte! Geçtiğimiz hafta ilk kez Cuma akşamı yayınlanan Tuzak dizisi, günün en çok izlenen üç dizisinden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nin ardından sosyal medyada en popüler yapım oldu.

Cuma akşamı Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz rakip geldi! Sosyal medyada dengeleri değiştiren dizinin gün değiştirdiği anlaşıldı! 9

Yalı Çapkını’nı daha ilk haftadan ikinciliğe düşürmeyi de başardı sosyal medyada! Adba.tv’nin yaptığı ölçümlemede, gün içinde Kızılcık Şerbeti’ne 121 bin 200 ileti gelirke, Tuzak dizisine 40 bin 400 ileti, Yalı Çapkını’na ise 79 bin 300 ileti geldi. Ateş Kuşları dizisinin ise sosyal medyada diğer 3 diziye rakip olacak oranda bir etkileşimi olmadığı da yansıyor tabloya.

Ancak bundan sonra Cuma akşamları yayınlanan üç dizi içinde bulunan Tuzak’ın sosyal medyada alacağı karşılık da ayrıca merak konusu! Zira Çarşamba ve Perşembe akşamları ekrana geldiğinde, sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi olarak birinci sırada yer alıyordu! Beklenmeyen bir şekilde gününün değişmiş olması ve pek çok izleyicisinin de yeni gününü bilememesi, sosyal medyada konuşulma oranını düşürmüş olabilir!

Reytinglerde başarı gösteremese de sosyal medyadaki başarısı yadsınamayan bir dizi Tuzak! Bakalım bu hafta, Kızılcık Şerbeti’ni de geçip ilk sıraya yerleşebilecek mi?