Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Ceylin de izleyici de darmadağın oldu! Fakat bir detay çok dikkat çekici!

Yargı dizisinde Ceylin de izleyici de darmadağın oldu! Fakat bir detay çok dikkat çekici!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yarın akşam ekrana gelecek olan 34. bölümle sezon finali yapacak. Bu sezonun sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan dizisi, 33. bölümde yaşananlarla izleyenleri çok sarsacak bir sezon finalinin de işaretlerini verdi…

Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan hikayede Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Ceylin ve Ilgaz karakterleri ile başrolde yer alıyorlar. Her bölümü ile izleyenleri çok şaşırtan Yargı, başarılı bir sezonun ardından çok konuşulacak bir finalle yaz arası vermeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Pazar akşamı heyecanla izlenen dizide Ceylin’in Cüneyt’ten duyduklarından sonra yaşadığı şok ve yıkım, izleyicinin heyecanla beklediği anlardı. Başından beri Çınar’ın katil olduğuna inanan Ceylin, sırf kardeşini koruduğu düşüncesiyle Ilgaz’a ve olayı soruşturan Pars ile Eren’e de kızgındı.

‘Sen de suçlusun’ diyerek Ilgaz’ı, olayın başka türlü olduğu, Çınar’ın katil olamayacağı, bir başkasının Zafer’i öldürdüğü şüphelerine sinirlenen Ceylin, evliliğini de bu yüzden bitirmişti. Fakat Yekta ile arası bozulan ve Neva’nın aracılığı ile gerçekleri Ceylin’e anlatan Cüneyt’in sözlerinden sonra Ceylin’in tavrı büyük dikkat çekti!

Yargı dizisinde Ceylin de izleyici de darmadağın oldu! Fakat bir detay çok dikkat çekici! 8

Ceylin, şok olmuş ve şaşkına dönmüş bir vaziyette Cüneyt ve Neva’nın yanından ayrılırken, herkes onun Ilgaz’a gideceğini düşündü. Öğrendiklerini anlatıp Çınar’ın değil asıl katilin Serdar olduğunu öğrenen Ceylin, büyük aşkına da gerçeği anlatır diye düşündü izleyici.

Bu esnada bahçesindeki karavanı onarmaya çalışan ve aşk acısıyla yanıp tutuşan Ilgaz, olaylardan habersiz Ceylin’i düşünüyordu. Ertesi sabah Ceylin’in kapısına gitti Ilgaz. Ceylin, bir önceki akşamın şokunu atlatmış, kendisini toplamış bir vaziyette evinden çıktı. Yine hiç renk vermedi. Ilgaz’ın “Ceylin, benim bilmem gereken bir şey var mı, anlatman gereken?” sorusu karşısında ifadesiz bir şekilde kaldı Ceylin. Aslında Ilgaz, Ceylin ve Cüneyt’in buluşmasını öğrenmiş ve bu olayı onun ağzından duymak istiyordu. Oysa Ceylin, bambaşka bilgilerle çok zor bir gece geçirmişti…

Yargı dizisinde Ceylin de izleyici de darmadağın oldu! Fakat bir detay çok dikkat çekici! 9

Bu sessiz geçen bir kaç saniye içinde ise bambaşka bir yere geçti dizi. 6 ay sonra birini öldürmüş ya da yaralamış olduğu anlaşılan Ceylin’in Eren tarafından alınıp adli tıbba götürülmesi, ardından emniyette sorguya alınması, gerçeği itiraf edeceğini söylemesiyle Eren’in ona kağıt kalem verdiği anlara gidildi. İkisinin de yüz ifadelerinden hiç beklenmedik bir şeylerin yaşandığı anlaşılıyor. Herkesin aklında Ceylin’in Ilgaz’a, Çınar’a ya da Serdar’a bir şey yaptığı düşünülmekte. Başka tahminler de yapılıyor ama olayın nasıl o noktalara gelmiş olabileceği ile ilgili tahminler yapılamıyor pek…

Ancak 33. bölüm sonunda Ceylin’in Ilgaz’ın karşısındaki duruşu ve ketumluğu, herkesin dikkatini çeken bir ayrıntı oldu. Başka planları olduğu düşünülen Ceylin’in atacağı yeni adımları sezon finali olan 34. bölümde göreceğiz. Fakat o sabah o anlarda bir başka düşünce ile uyanmış bir Ceylin olduğu, asıl kopuşun o sabah başladığı da söylenebilir bu sahne ile birlikte…

Bu arada Yargı dizisi 33. bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde zirvedeki yerini korudu. Dizi tüm kişiler kategorisinde ise Teşkilat’ın ardından ikinci sırada yer aldı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi #yargı ve #UmudumVar etiketi ile TT listesine damga vurdu.

Tutuklanan Yeşim’in (Nazlıcan Demir) Ceylin’e (Pınar Deniz) verdiği gözdağının ortalığı karıştırdığı bölümde Yekta’ya (Uğur Polat) büyük bir darbe indirmeye hazırlanan Ceylin, Çınar’ın (Arda Anarat) babasını öldürmediği gerçeğiyle yüzleşti. ‘Yargı’nın sezon finalinde yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu oldu.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimler bulunuyor.