Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan’ın sette kaza geçirdiği ortaya çıktı!

Barbaroslar dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan’ın sette kaza geçirdiği ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı için bir yılı aşkın bir hazırlık süreci yaşanmıştı. Yurt dışından gelen deneyimli ekiplerin de dizide kullanılan gemilerin yapımı, çekimlerdeki kimi detaylarla ilgili mesai harcadığı biliniyor. Böylesi özel bir dönem işi için kamera arkasında özenli bir hazırlık süreci yaşanmış ve iddialı yapım bu sezon başında ekrana gelmeye başlamıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Engin Altan Düzyatan, bu dizinin ardından Kurşun dizisinde rol aldı ancak dizi uzun sürmedi. Tekrar TRT’nin bir başka iddialı yapımında Ulaş Tuna Astepe ile başrolde yer almaya başlayan oyuncunun, diziden ayrılışı izleyiciyi üzmüştü.

Başrolün Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılması, kimi izleyicileri şaşırtırken, oyuncunun proje ile sadece bir sezon için anlaştığı da öğrenilmişti.

Reytingleri iyi giden dizi, ikinci sezonda da devam edecek ancak Engin Altan Düzyatan dizide artık rol almayacak. Ulaş Tuna Astepe’ye büyük sorumluluk kalırken, Engin Altan Düzyatan’ın boşluğunun nasıl doldurulacağı da bir başka merak konusu.

Barbaroslar dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan'ın sette kaza geçirdiği ortaya çıktı! 7

26 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 32. bölüm ile birlikte sezon arası veren dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından Engin Altan Düzyatan da hikayeden ayrıldı. Yeni sezonda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine yeni karakterlerin katılacağı tahminleri yapılıyor.

Bu arada Engin Altan Düzyatan da çekimlerinin sona ermesinin ardından soluğu Bodrum’da aldı. Yoğun geçen sezondan sonra dinlenmeyi seçen Düzyatan’ın aynı zamanda bir sağlık probleminin olduğu da dikkat çekti. Koltuk değnekleri ile görüntülenen oyuncu, sette yaşanan kazadan dolayı olduğunu belirtti. Gider ayak oyuncunun son çekim günlerinde yaralandığı anlaşıldı böylece.

Oyuncu, “Yan bağlarda bir yırtık var, onunla uğraşıyorum. Set kazası” açıklamasını yaptı konuyla ilgili olarak. Diziye veda etse de yaşanan kaza sonrası bir süre sorun yaşayacağı anlaşılıyor oyuncunun. Bu arada yeni bir proje konusunda ise bir süre dinlenmek istediğini belirten Engin Altan Düzyatan’ın şimdilik bir projesi görünmüyor…