Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde Ceylin’in baba evine bir ateş daha düşüyor, hem de hiç sönecek gibi değil!

Yargı dizisinde Ceylin’in baba evine bir ateş daha düşüyor, hem de hiç sönecek gibi değil!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi, bu hafta 27. bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümle ilgili ilk fragman dün akşam yayınlandı. Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı dizide bu hafta izleyicileri dram dolu sahneler bekliyor.

Son bölümde ormanlık arazide bulunan cesedin Ceylin’in babası Zafer olduğu anlaşılmıştı. Ilgaz zor da olsa bu gerçeği sevdiği kadına söylemiş, Ceylin ise ölümü babasına konduramadığı için bir türlü kabullenememişti.

Yeni bölümün ilk sahnelerinde acı gerçeği zor da olsa Ceylin ailesine söylüyor. Bu haberle birlikte Erguvan ailesinin evi yasa boğuluyor. Yıllarını birlikte geçirdiği kocasını, hayat arkadaşını kaybeden Gül, “Zafer Bey gitti!” diyerek evde sinir krizleri geçiriyor. Ceylin ise henüz kardeşi İnci’nin onlardan ayrılmasını hazmedememişken hayattaki en değer verdiği kişilerden biri olan babasını da kaybetmenin acısıyla iyice kendinden geçiyor.

Yargı dizisinde Ceylin’in baba evine bir ateş daha düşüyor, hem de hiç sönecek gibi değil! 8

Haberi alan Çınar, panikle soluğu dedesi Merdan’ın yanında alıyor. Zafer’in cenazesinin kaldırıldığı bölümde Ilgaz, babası Metin ile kardeşi Çınar’a “biz bir aileyiz artık, ayıp olmuyor mu” diyerek defin işlemlerinde yardım etmelerini söylüyor. Ama Çınar ile Metin komiser Zafer’in ölümüne karıştıkları için pişmanlık ve vicdan azabı içindeler. Hiçbir şey belli etmemek için Ilgaz’a yardım ediyorlar.

Babası Merdan ile konuşan komiser Metin’in bu olaydan sonra bir karar aşamasında görüyoruz. Merdan’ın “kararın kesin mi?” sorusuna Metin’in cevabı “evet” oluyor. Babasının gittiğini yavaş yavaş kabullenen Ceylin, Ilgaz’ın babasına “Babam gitti ama benim bir babam var” diyerek Metin komisere sarılıyor.

Yargı dizisinde Ceylin’in baba evine bir ateş daha düşüyor, hem de hiç sönecek gibi değil! 9

Son sahnede de ise Metin komiserin Çınar’a “Yaptığının bedelini ödeme vakti artık” dediğini, Çınar’ın ise ağlayarak koştuğunu görüyoruz. Metin komiserin ne konuda kesin kararlı olduğunu ve oğlu Çınar’a söyledikleriyle olayları nasıl etkileyecek?

Bakalım hastalığını ve az bir vaktinin kaldığını öğrenen Merdan mı hem oğlunu hem de torununu korumak için suçu üstlenip hapse girecek yoksa Çınar mı yaptıklarının cezasını çekecek?

Fragman gösterimi yapılır yapılmaz 500 bine yakın rekor sayıda izlenme ve 1000 civarı yorum almış durumda. Bu da Yargı dizisine olan ilginin giderek arttığını gösteriyor. Tabii yine izleyiciyi pek çok bilinmezle dolu bir bölüm bekliyor.