Ana sayfa Sosyal Medya Şahan Gökbakar, Recep İvedik’ten sonra bir müjde daha verdi!

Şahan Gökbakar, Recep İvedik’ten sonra bir müjde daha verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinemada canlandırdığı Recep İvedik karakteriyle kimi izleyiciler tarafından yoğun eleştiriler alan ancak izlenme rekorları kıran Şahan Gökbakar, müjdeleri arka arkaya sıralıyor. Gökbakar, Recep İvedik serisinin yenisini çekeceğini duyurduktan sonra bir güzel haber daha verdi.

Şahan Gökbakar kısa süre önce sinemalarda gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin yedincisini çekeceğini duyurmuştu. İlk beş filme gösterilen ilginin ardından Şahan Gökbakar, serinin 6. filmini 2019 yılının Kasım ayında hayranlarıyla buluşturmuştu.

Kısa süre önce, yaz aylarında Türkiye’deki yayın hayatına başlayacak olan dijital platform Disney Plus’la anlaşma yapan Şahan Gökbakar, hayranlarına bir müjde daha verdi. Gökbakar müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik’ten sonra bir müjde daha verdi! 8

Şahan Gökbakar paylaşımında şöyle dedi: “Recep İvedik projesinden sonra da hemen yine Türkiye de en fazla izlenmiş romantik komedi olan Celal ile Ceren tadında bir iş üzerine çalışacağım. Onun da meraklısı çok biliyorum.” Şahan Gökbakar’ın bu açıklaması büyük heyecan yarattı. Hayranları bu paylaşım üzerine binlerce yorum yaparken bu filmin Celal ile Ceren’in devamı olmasını istedi.

Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği Celal ile Ceren filmi 2013 yılında çekildi. Senaryosu Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan filmde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola başrollerde yer alıyordu.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik’ten sonra bir müjde daha verdi! 9

Celal ile Ceren filminin konusu şöyleydi: “30’lu yaşlarını süren Celal, Karaköy’de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise altı yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar.

Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren’i terk eder! Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren’i özleyeceği günler yakındır.