Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver yeni projesiyle hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı!

Aslı Enver yeni projesiyle hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Aslı Enver hayranları oyuncuyu yeni bir dizide görmeyi beklerken, sürpriz tiyatrodan geldi… Ünlü oyuncu, tiyatro sahnesine daha önce İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı isimlerle çıktı… İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar, bir döneme damgasını vuran İstanbullu Gelin dizisinde yer alan isimlerden olmuştu.

Cem Yiğit Üzümoğlu’nun de yer aldığı Sırça isimli oyunun ilk gösterimi yapıldı. Aslı Enver hayranları da artık oyuncuyu görmek için tiyatro salonlarını tercih edecektir. Oyunun ilk gösterimine de ilgi büyüktü. Mart ayı için tüm biletler satılırken, ünlü isimler de ilk gösterimde arkadaşlarına destek oldu .

Aslı Enver yeni projesiyle hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı! 8

İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini, BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla gerçekleşen prömiyerine birçok ünlü isim katıldı.

Oyunun finalinde dakikalarca ayakta alkışlanan ve izleyiciler tarafından tam not alan Sırça’nın prömiyerine Ahsen Eroğlu, Ali Gözüşirin, Cansel Elçin, Damla Sönmez, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Pınar Deniz, Gaye Su Akyol, Güven Kıraç, Hande Doğandemir, Nilperi Şahinkaya, Oktay Çubuk, Ozan Dolunay, Sadri Alışık, Serkan Altunorak, Taro Emir Tekin gibi isimler katıldı.

Aslı Enver yeni projesiyle hayranlarına yeni bir sürpriz yaptı! 9

Mart ayı biletleri tükenen oyunun Nisan ayı biletleri satışta!

“Çok hassas, her an kırılabilir ve tam da bu yüzden her an kırabilir insanların hikayesi”

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini Ömer Sarıgedik’in yaptığı oyunun fotoğraflarını ise Ayşegül Karacan çekti.