Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde ‘gitti’ denilen oyuncu meğer gitmemiş!

Yargı dizisinde ‘gitti’ denilen oyuncu meğer gitmemiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta 35. bölümüyle ekrana yeniden dönüş yapmıştı Yargı dizisi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadıkları dizi, yine heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Dizinin sevilen ismi Neva’nın ayrılacağı, yaz döneminde konuşulmuştu. Ancak beklendiği gibi Başak Gümülcinelioğlu diziden ayrılmış değil!

Yine izleyiciyi şaşırtan gelişmelerle süren hikayede Neva öldü. Ancak onu ölüme götüren olaylar sürecinde yaşananlar şimdi tek tek ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bir kuyuda pek çok cesetle birlikte bulunan Neva’nın cesedinde morluklar ve boynunda boğularak öldürülmenin izleri duruyordu.

Pars Savcı, kardeşi Neva’yı morgda o şekilde gördüğünde herkesin içini dağlayan anlar yaşandı. Dizide Başak Gümülcinelioğlu’nun morgdaki sahnesi ile birlikte hikayesi de son buldu. Fakat flashback sahnelerle Neva, 36. bölümde yine vardı.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 13

Pars, emniyette Ilgaz’ın karşısına geçerek sorgu odasında bildiklerini anlattı. Neva’nın Cüneyt ile tatile gittiği, kendisini bir gün ağlayarak aradığını söyledi. Neva, konuşmasında “Cüneyt Yekta’dan, şirketten para tırtıklamış çok büyük ama hakkı olanı almış. Bu tutuklanma zamanı Ceylin’e yardım ederken biz. Sonra ne yapacağını bilememiş benim evime saklamış. Ben şimdi ne yapacağım?” diyordu.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 14

“Ben onu terketmek istemiyorum” diye de ekleyen Neva, abisinden kendileri gelmeden önce evine gidip parayı alıp çıkarmasını istedi. Ancak Pars, kardeşinin bu isteğini yerine getirmedi. Çok sinirlenen Neva telefonu kapatıp hıçkırarak ağlarken kopan kavgada Cüneyt’i görerek telaşla koştu.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 15

Bir deniz kenarında çekilen sahnelerde tatilde olan çiftin başına bir şeyler geldiği anlaşılıyor. Sahilde Neva abisiyle konuşurken onu dikkatle dinleyen bir kişi de dikkat çekmekte! Bu kişi, daha sonra Ceylin’in ablası ile flört etmeye çalışan ve doktor olduğunu söyleyen kişi! Olayların nereye varacağı, bu kişinin Neva’nın öldürülmesi ile ilgili bir kişi olup olmadığı sonradan anlaşılacak.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 16

Ancak Neva karakteri, hikayede ölmüş olsa da ölümüne kadar yaşanan süreçle ilgili sahnelerin çekimleri için Başak Gümülcinelioğlu Yargı dizisinin setinde olmaya devam edecek. Yani aslında ayrılmış değil şimdilik! Tıpkı Engin gibi. Engin ölse de bir süre ölümünden önce yaşananların anlatıldığı sahneler için oyuncu Onur Durmaz’ın dizideki mesaisi de sürmüştü. Gümülcinelioğlu da hikayeden ayrıldı ama geçmiş sahneler için mesaisi sürüyor…

Bu arada Neva ile ilgili meselede detaylar çıktıkça kafalar da fena halde karışmakta. Pars’ın kardeşi ile en son konuşmasının ardından defalarca aradığını, açmadığını, mesajlarına geri dönmediğini söylemesinden sonra Neva ile ilgili başka sahneler ekrana getirildi.

Metin amirin onu havalimanında perişan bir halde görüp ‘kızım iyi misin?’ dediği görülürken, uçaktan inen beklediği kişi de Neva’nın uçakta yol boyu ağladığını anlattı.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 17

Ilgaz, uçaktan indikten sonra telefonunu kapattığını ve açmadığını. HTS kayıtlarında en son havalimanından çıktığını sonrasını bilmediklerini anlatırken, Neva ve Yekta’nın bir parkta buluştukları, Neva’nın elinde pembe bir bavul olduğu görülüyor. Yekta, “Evet hakime hanım, nasıl yardımcı olabilirim size” diye soruyor.

Bu sırada parka tekerlekli sandalye ile gelen bir kadın ve oğlu görülüyor tam karşılarında. Çocuğun Ceylin’in yanında çalışmaya başlayan yeni avukat Tolga olduğu anlaşılıyor. Emir Özden’in hayat verdiği Tolga’nın o anda parkta ne işi vardı? Yekta ve Neva ile bir bağlantısı var mı?

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 18

Neva tam evden çıkarken Cüneyt’in de onun evinin önünde gizlice gözlediği görülüyor. Neva daha sonra kuaföre giderek saçını boyatıyor. Öldüğünde neden saç renginin değişik olduğu da dikkatleri çekmişti. Neva’nın birinden ya da birilerinden kaçtığı, kimliği belli olmasın diye saçlarını boyattığı tahminleri yapılıyor.

Neva ile ilgili hikaye bitmedi. Daha da ilginç detaylar ortaya çıkacak! Zira cenazesi bulunduğunda üzerinden bir bıçak düşmüş, bu bıçakta parmak izi bulunmuştu. Üstelik aynı kuyuda ölen adamlardan biri de bu bıçakla öldürülmüştü.

Yargı dizisinde 'gitti' denilen oyuncu meğer gitmemiş! 19

Başak Gümülcinelioğlu’nun Yargı’dan ayrılmasına üzülenler, bir süre daha onu Yargı’da izlemeye devam edecek. Her ne kadar karakter ölmüş olsa da cinayeti çözülene kadar Gümülcinelioğlu, Neva’nın son günlerini canlandırmak için dizide oynamayı da sürdürecek…