Ana sayfa Sosyal Medya IMDB’de Can Yaman’dan müthiş çıkış, Hande Erçel geriledi! Demet Özdemir çıktı, Kıvanç Tatlıtuğ düşüşte!

IMDB’de Can Yaman’dan müthiş çıkış, Hande Erçel geriledi! Demet Özdemir çıktı, Kıvanç Tatlıtuğ düşüşte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com-Detay – Türkiye’de çekilen dizilerin ve sinema filmlerinin yurt dışı satışlarının yanı sıra dijital platformların da artışı ile birlikte oyuncularımız, dünya çapında isimler olarak anılıyor artık! Sektöre de büyük bir dinamizm kazandıran bu gelişmeler, aynı zamanda IMDB verilerine de işleniyor. Türk oyuncuların, haftalık olarak yapılan IMDB Starmetre’deki sıralamaya giriyor olmaları sevindirici bir gelişme.

Filmler, diziler, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir bilgi bankası IMDB. Düzenli olarak güncellenen bilgileriyle birlikte haftalık olarak Starmetre sıralamaları da yapılıyor.

IMDB Starmetre’deki sıralamaya Türk oyuncuların da girmesi, oyuncuların hayranları, fanları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Geçtiğimiz hafta yapılan sıralamada, Türk oyuncuların listedeki yerleri de ortaya çıkmıştı. Sadece yerli oyuncularımız açısından ortaya çıkan listedeki ilk isim Hande Erçel’di. Onu takip eden kişi ise Tuba Büyüküstün olmuştu.

Geçtiğimiz hafta listenin 5. sırasında yer alan Can Yaman’ın hızlı bir yükseliş ile Starmetre Türk oyuncular tablosunda ilk sırada yer aldığı görülüyor. Müthiş bir atak yapan Yaman’ın, Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisi ile ilgili hazırlıkları konusunda yayınlanan kimi haberlerle daha çok gündeme gelmesi de etkili olabilir bu çıkışta.

IMDB'de Can Yaman'dan müthiş çıkış, Hande Erçel geriledi! Demet Özdemir çıktı, Kıvanç Tatlıtuğ düşüşte! 8

Hande Erçel ise bu kez ikinci sıraya düşmüş görünüyor. Tuba Büyüküstün de hemen arkasından 3. sırada ikiliyi takip etmekte. Listenin en istikrarlı ismi ise Hazal Kaya. Zira geçtiğimiz hafta da oyuncu 4. sırada yer alıyordu. Demet Özdemir ise geçen hafta 5. sıradayken bu hafta bir sıra öne geçmiş durumda!

Kerem Bürsin’in de 8. sıradan 6. sıraya yerleştiği görülürken, bir önceki hafta 3. sırada yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ise bu hafta düşüşte! 7. sıradan tabloya giren ünlü ismi takip eden Hazar Ergüçlü de geçtiğimiz haftaya göre bir sıra gerilemiş durumda! Geçtiğimiz haftanın verilerini aşağıda görebilirsiniz…

IMDB'de Can Yaman'dan müthiş çıkış, Hande Erçel geriledi! Demet Özdemir çıktı, Kıvanç Tatlıtuğ düşüşte! 9

Aslında listeye bakıldığındı, ilk 8 sıralamasındaki isimler bir önceki haftayla aynı. Yeni bir isim bu tabloya dahil olmadığı gibi tablodan çıkan isim de yok. Sadece sıralamalar değişmiş durumda. En dikkat çekici çıkışı ise Can Yaman yapmış görünüyor!

Dizileriyle, sinema filmleriyle, dijital platformlar için çekilen projeleriyle Türk oyuncular, dünyada da büyük dikkat çekiyor artık. Sosyal medyada sıkça konuşulan ünlülerimiz, etkin bir kurum olan IMDB’nin sıralamalarında yer alarak da isimlerini dünya çapında konuşturmaya devam ediyorlar…