Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Tozluyaka ve Duy Beni dizilerinin genç isimleri, oyuncu abilerine fena çalım atıyorlar!

Kardeşlerim, Tozluyaka ve Duy Beni dizilerinin genç isimleri, oyuncu abilerine fena çalım atıyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranların gençlik dizilerinde oynayan yeni isimler, özellikle kendileri gibi genç kuşağın merakla izledikleri kişiler olmayı başardılar! Sosyal medyada giderek daha çok büyüyen fan kitleleri, bu oyuncuları her hafta yayınlanan listelerin baş sıralarına taşıyor! Genç kuşağa hitap eden dizilerin özellikle sosyal medyada konuşulma ve izlenme oranları da hayli yüksek. Bu kuşağın daha çok internet kullanan ve sosyal medyada etkin olan kişiler olması da durumu etkiliyor.

Yaz döneminde başlayan Tozluyaka ve Duy Beni isimli iki gençlik dizisi, sürekli olarak gündemde kalmayı başaran diziler oldular ve sezonda da devam ediyorlar. Star TV’nin Duy Beni ve Fox TV’nin Tozluyaka ile yakaladığı genç kuşak, bu dizileri bırakmaya niyetli değil! Liselerde yaşanan olayların da aktarıldığı gençlik dizileri, büyük ilgiyle takip edilmekte. Reytingleri sezondaki diziler karşısında biraz zorlasa da sosyal medya destekleri de etkin.

Aynı şekilde 3 sezondur ekranda olan atv’nin gençlik dizisi Kardeşlerim de çok sevilen bir yapım. Bu dizideki genç kuşak oyuncular da başarılı performansları ile Duy Beni ve Tozluyaka dizilerindeki oyuncu arkadaşları gibi oldukça başarılı işler ortaya koyuyorlar. Geleceğin starları olmaya aday bu isimler, şimdiden popüler olmanın da keyfini sürüyor.

Rol aldıkları dizilerle birlikte daha çok gündeme gelen oyuncular, günlük, haftalık, aylık yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde de ilk sıralarda yer alıyor. Ekranın sevilen sezon dizileri de birer birer yayına girmesine karşılık, gençlik dizileriyle popüler olan isimler, oyuncu büyüklerinin önüne geçiyor tablolarda!

Somera’nın düzenli olarak yaptığı aylık ölçümlemelerde ‘En popüler Erkek Oyuncular’ kategorisinde yer alan 5 ismi aşağıda görebilirsiniz. 15 Ağustos- 15 Eylül tarihlerinde gelen ileti sayılarına göre yapılan bu sıralamada, Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Onur Seyit Yaran, 3 milyon 500 binden fazla ileti sayısı ile rakiplerini açık ara farkla ezmiş adeta!

Kardeşlerim, Tozluyaka ve Duy Beni dizilerinin genç isimleri, oyuncu abilerine fena çalım atıyorlar! 7

İlk sıraya yerleşen Onur Seyit Yaran, dizilerin starları Barış Arduç, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Yıldırım gibi abilerinin de önüne geçmeyi başarıyor. Şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ekranda olmasa da Beren Saat ile çektiği film ile gündemde. Murat Yıldırım ise Aziz dizisinden sonra Teşkilat ile ekrana dönüyor yakında. Burak Özçivit Kuruluş Osman ve Barış Arduç da Alparslan Büyük Selçuklu dizileriyle gündemde. Bir dönemin ‘en popüler erkek oyuncu’ sıralamalarında yerlerini kimseye bırakmayan bu isimler, şimdi tablodaki yerlerini genç kuşak oyunculara bırakmış durumda!

Listenin 2. sırasında yine Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Yiğit Koçak yer alıyor. 3. sırada ise Duy Beni dizisinin genç ismi Caner Topçu. 4. sıradaki Haktan Zavlak ve 5. sıradaki Özgür Foster de Tozluyaka dizilerinin genç oyuncuları…