Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde her şey çorap söküğü gibi sökülüyor! Şaşkına çeviren gerçekler ortaya döküldü!

Yargı dizisinde her şey çorap söküğü gibi sökülüyor! Şaşkına çeviren gerçekler ortaya döküldü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, bu hafta 28. bölümüyle geliyor. Ancak hala izleyenler 27. bölümün etkisinden kurtulabilmiş değil! Babasının ölümünden sonra iyice düşen Ceylin, perişan olurken, onu toparlamaya çalışan Ilgaz’ı bekleyen korkunç gerçekler ise birer birer ortaya döküldü!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı dizisi, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi yine tam kalbinin ortasından vurdu! Ekran başına kilitleyen bölümde, Ilgaz’ın adım adım Zafer’in katiline ulaşması, büyük bir çöküşü beraberinde getirdi!

Yekta’nın da delilleri ortaya koyması sonucu, suçun atılmak istendiği emniyet amirinin suçsuz olduğunu anlayan Ilgaz, ipuçlarını takip etti. Kardeşi Çınar ve Zafer’in mezarlığa gittiğini, oradaki çiçekçiden öğrendiği bilgileri takip ederek buldu. İkisinin otobüsteki görüntülerini gören Ilgaz, şok olmuş bir şekilde Zafer’in öldürüldüğü yere gitti.

Yargı dizisinde her şey çorap söküğü gibi sökülüyor! Şaşkına çeviren gerçekler ortaya döküldü! 8

Ilgaz, babasının ve kardeşi Çınar’ın tüm söylemlerini, yaptıkları şüphe uyandıran hareketleri birer birer film şeridi gibi hatırladı. Gerçeği anlayan Ilgaz yıkılırken, Ceylin ise yeni bir ev tutarak burada yaşama kararlarını uygulamaktaydı. Ceylin’in acılarını unutmak için bir bebekleri olması fikrini kabul eden Ilgaz, aynı anlarda yaşadığı acı şok ile kalakalmıştı.

Şimdi Ceylin’in babasını Çınar’ın öldürdüğünün ortaya çıkması ile birlikte neler olacağı büyük merak konusu. Dizinin hızlı ilerleyen konusu, izleyicinin de yanıtları hızlı bulması, sürükleyiciliği devam ettiriyor. Başarılı kalem Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı Yargı, 27. bölümüyle çok şaşırtan gelişmelere sahne oldu.

Yargı dizisinde her şey çorap söküğü gibi sökülüyor! Şaşkına çeviren gerçekler ortaya döküldü! 9

3 Nisan pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde; Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi! Ay Yapım’ın yapımcılığının üstlendiği dizinin son bölümü hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde etti.

Yönetmen Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargı, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…