Ana sayfa Dizi Fragmanları Adı Sevgi dizisi kritik bir virajda, bu yolun sonu belirsizliklerle dolu!

Adı Sevgi dizisi kritik bir virajda, bu yolun sonu belirsizliklerle dolu!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanmaya devam eden atv’nin Adı Sevgi dizisinin beklentilerin altında kalan reytingleri nedeniyle izleyenlerdeki endişe bir türlü geçmiyor. Kritik bir virajda olan dizinin ilk 4 bölümünde ortalamaya yakın oranlar elde edildi. Yargı ve Teşkilat gibi iki etkili dizinin karşısında ayakta kalma mücadelesi veren Adı Sevgi’ye daha fazla ilgi gösterilmesi bekleniyordu.

Bir umut hikayesi olan dizi reşit olmayan kız çocuklarının eğitim haklarının elinden alınması ve küçük yaşta evlendirilmeleri gibi çok önemli sorunları gündeme taşıyor. Gizem Güneş’in Elif öğretmen karakterinde iyi bir çıkış yaptığı dizide, Yunus Emre Yıldırımer de hayranlarını mutlu eden Emir karakteri ile yerini alıyor.

Adı Sevgi dizisi kritik bir virajda, bu yolun sonu belirsizliklerle dolu! 8

Asya Kasap’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin de öne çıktığı dizinin 5. bölümünden gelecek reytingler merakla beklenirken, hikayene neler olacağı da ortaya çıktı. Zeynep’in Kurtuluşu, Emir’in Ekrem’e Vereceği Cevaba Bağlıdır… Emir’in Ağabeyiyle Bir araya Gelişi, Elif’in Ona Karşı Güvenini Sarsar… Zeynep’in Özgürlüğü İçin Herkes Tehlikeli Bir Yolculuğa Çıkar…

Adı Sevgi isimli dram dizisinin beşinci yeni bölümünü 10 Nisan Pazar akşamı izleyebilirsiniz. İşte yeni bölümden tüm detaylar: “Zeynep’in özgürlüğü, Emir’in Ekrem’e vereceği cevaba bağlıdır. Ekrem; Volkan ve Zeynep’i ayırmak için kolları sıvarken, Emir’in ağabeyiyle bir araya gelişi Elif’in ona karşı güvenini sarsar. Emir’in ise Elif ve Levent’in birlikte attığı adımlara karşı haklı bir şüphesi vardır. Ancak aralarındaki çatışmalara rağmen Zeynep için iş birliği yapmak zorunda kalırlar.

Macide’nin, Zeynep üzerindeki baskısı iyice artarken, diğer yandan da il çapında düzenlenecek bir yarışmaya gizlice katılması için de herkes seferber olur. Elif içi acısa da, öğrencileriyle birlikte Zeynep’i ikna edecek zorlu bir yöntem bulur.

Adı Sevgi dizisi kritik bir virajda, bu yolun sonu belirsizliklerle dolu! 9

Öte yandan Gülendam, bundan sonra aynı evde yaşadığı Esma’yı çileden çıkarır. Doğukan’ın gerçek duygularından habersiz olan Esma ise hırsını ondan çıkarır. Emir’in baskısı, Ekrem ve Volkan arasında hem geçmişteki büyük sırrı ortaya döken hem de Baykaraların gelecekteki varlığını tehdit eden bir hesaplaşmaya neden olur. Baykaraların bütün engellerine rağmen Zeynep; Elif’in ve arkadaşlarının desteğiyle yarışmaya gizlice katılıp kazanabilirse tekrar büyük bir umut ışığı belirecektir…”

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.