Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Disney Plus anlaşmasında çok dikkat çeken ayrıntı!

Demet Özdemir’in Disney Plus anlaşmasında çok dikkat çeken ayrıntı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı Demet Özdemir. O günden beri yapımcıların aranılan isimleri arasında yerini aldı. Genç kuşağın başarılı ismi, en son ekranlara Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti. Romantik komedilerde görmeye alıştığımız Özdemir, dram dizisinde de başarılı bir performans sergilemişti.

Bu sezon ekranda yer almayan oyuncu, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmiyle gündemden düşmedi. Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynadığı romantik komedi filmi, Netflix’in dünya ve Türkiye sıralamalarından ilk sıralara yükseldi.

Bu başarının ardından filmin ikincisinin de çekileceği ortaya çıktı. Ancak bir süre önce Türkiye pazarına yeni giren ve Haziran ayında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus ile bir anlaşma imzalamıştı Demet Özdemir.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Demet Özdemir gibi, Disney Plus ile anlaşma imzalayan oyuncuların, dijital platformun çalıştığı yapımcılar dışında başka yapımcılarla çalışmaması, başka kanallarda iş yapmaması şartı konulmuştu anlaşmaya.

Şu sıralar Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte rol alan Demet Özdemir’in, Netflix için 2.si çekilecek olan Aşk Taktikleri filminde oynayacak olması, dikkat çeken b ir ayrıntı olarak gündeme geldi!

Bu gelişme, Disney Plus anlaşmalarının ayrıntılarının duyulmasından sonra şaşırtan bir gelişme oldu. Disney Plus’ın, Demet Özdemir’in Netflix’in filminde oynayacak olmasına nasıl izin verdiği merak konusu oldu.

Kulislere yansıyan bilgilere göre; Netflix’te çok beğenilen Aşk Taktikleri filmi için yeniden kamera karşısına çıkacak olan Demet Özdemir, eski projesi olduğu için yeni iş ortaklarından filmin 2. versiyonunda oynamak için izin aldı. Yani Disney Plus, Demet Özdemir’in en yakın rakibi olan dijital platform Netflix’e film çekmesine izin vermiş oldu.

Disney Plus ile anlaşan Demet Özdemir, birçok oyuncuya örnek olacak bir barajı yıktı! 7

Bu anlaşmanın şartları ya da detayları tam olarak bilinmiyor. Fakat Disney Plus’ın ünlü isimleri kendine bağlamak için çok yüksek bütçeler önerdiği gündeme gelmişti. Bu şekilde 15’e yakın ünlü isimle anlaşma sağlandığı da konuşuldu. Demet Özdemir de bu isimlerin başında yer almaktaydı.

Bu yaz başında Aşk Taktikleri 2 filminin çekimlerinin yapılacak olması, birinci filmi beğenenler için çok güzel bir gelişme oldu. Dünyayla Benim Aramda dizisi ile birlikte Aşk Taktikleri 2 filmiyle de konuşulacak Demet Özdemir. İki ayrı platformun özel yapımlarında yer alarak da daha Disney Plus yayına başlamadan önemli bir adım atmış oldu.

Demet Özdemir’in Disney Plus ile anlaşma yapmasının ardından gelen bu izin talebine olumlu yanıt verilmesi, ABD’li içerik devinin bir jesti mi yoksa ünlü isimlere bu tür esneklikler göstereceği merak konusu!

Özdemir ile birlikte oyuncular için bazı esneklikler sağlanabileceği de ortaya konulmuş oldu. Demet Özdemir’in, Disney Plus ile anlaşmadan önceki projesinin devamı olduğu için bir ayrıcalık sağlanmış da olabilir…