Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde katil bulunuyor fakat bir sorun var!

Yargı dizisinde katil bulunuyor fakat bir sorun var!

tarafından kadir kadir
Ilgaz-Ceylin takip

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı yapımlarından biri olan Yargı, soluksuz izlenilecek 20. bölümü ile yine pazar akşamına damga vurmaya hazırlanıyor.

Son iki bölümdür hikaye farklı konularla harmanlanmıştı. Bir yandan Ilgaz ile Ceylin’in baktığı velayet davası, diğer yandan Ilgaz’ın kardeşi, Ceylin’in yeğeni ve Eren komiserin kızının karıştığı illegal işler konuyu biraz dağıttı. Fakat önümüzdeki bölümlerde bu hareketlerin etkilerini hissedeceğimiz kesin. Özellikle dört kafadarın kolay yoldan para kazanma istekleri bakalım Ilgaz’la Ceylin’i nasıl bir belaya bulaştıracak?

Yargı dizisinde katil bulunuyor fakat bir sorun var! 2

20. bölüme ait yayınlanan ilk tanıtımda iddianameyi okuyan Ceylin’in cezaevinden olmak hakkında söylediği, “Orada her şeyin çerçevesi var. Gökyüzünün bile, ufkunu kaybetmek ölüm gibi bir şey” sözleri hem Ilgaz’ı hem de izleyici için derinden etkiledi. Ilgaz, her şeye rağmen Ceylin’i tekrar cezaevine göndermemek için elinden geleni yapacak.

İkinci fragmanın başında senarist Sema Ergenekon’un telefon detayı dikkat çekiciydi. İlişkilerde hep sorun olan konulardan biri olan ‘kişisel alana müdehale’yi masaya yatırarak izleyicilerle etkileşimi bol interaktif bir dizi kurguluyor Ergenekon. Anlaşılan dizide aşk, ihtiras ve gerilimli dolu sahneler aralıksız devam edecek.

Son bölümde Emniyet’ten birinin işin içinde olduğu şüphesiyle köstebeği arayan komiser Eren henüz bir şey bulamasa da yeni bölümde üçlü yine bir araya geliyor. Ceylin’in “Delilleri değiştiren ile cinayeti işleyen aynı kişi olabilir. Ben ısrar ediyorum bu savımda” sözleri üzerine şüphelenen Ilgaz, Ceylin’le birlikte yakaladıkları ipucu üzerine Niyazi’nin peşine düşüyorlar.

Muhtemelen bu bölümle birlikte Niyazi’ye ya veda edeceğiz ya da kaç-kovala serüveni sonucunda konuşamayacak bir durumda karşımıza çıkacak. Niyazi’nin azmettiricisini öğrenmek için birkaç bölüm beklememiz gerekecek gibi… Etkileyici hikayesi ve ters köşeleriyle çok konuşulan dizide yine soluksuz bir bölüm bizi bekliyor.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin bulunduğu dizi Yargı, yeni bölümleriyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!