Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde sivrilen bir karakter için yolun sonu gözüktü!

Yargı dizisinde sivrilen bir karakter için yolun sonu gözüktü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde yeni bölüm yine çok etkileyici sahnelerle dolu olacak. Yargı’nın 13 Şubat’ta yayınlanacak 20. yeni bölümünden nefes kesici bir tanıtım yayınlandı… Niyazi için yolun sonu mu geliyor? Cem Cücenoğlu’nun canlandırdığı Niyazi karakteri yolun sonuna doğru ilerliyor.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Eren’in öfkeli bir şekilde Niyazi’nin ismini haykırması “Niyazi için yolun sonu mu geliyor?” sorusunu düşündürüyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun etkileyici performansı ile milyonlarca izleyiciye ulaşan Yargı dizisi, güçlü reytingleri ile yeni diziler arasında en iyi çıkışı yapan projelerin başında geliyor.

Yargı dizisinde sivrilen bir karakter için yolun sonu gözüktü! 7

İlgiyle izlenen Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ilgaz ve Ceylin’in birbirlerini telefonlarına nasıl kaydettiklerine dair diyalogları tebessüm yaratıyor. Seda’nın, Yekta’ya Erguvan ailesini içerden dağıtacak bir şey bulmaları gerektiğine yönelik tavsiyesi “Yekta’nın yeni hamlesi ne olacak?” sorunu beraberinde getirirken Aylin’in hayata dair sözleri izleyenleri etkiliyor.

Eren’in Niyazi’yi öfkeyle aradığı anlar ve Ilgaz ile Ceylin’in kovalamacası tanıtımda ön plana çıkarken bu anlar yeni bölüm heyecanını yükseltiyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazdı. Ali Bilgin’in yönetmen olarak yer aldığı ‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.