Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Neva cinayetinin bağlantıları giderek artarken, ortaya ilginç isimler çıkıyor!

Yargı dizisinde Neva cinayetinin bağlantıları giderek artarken, ortaya ilginç isimler çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detya – Yargı dizisi sezona, çok sürpriz gelişmelerle başladı. Kanal D’nin çok sevilen dizisinde izleyici yeni olayları bekliyordu ama kimse Neva’nın da kurbanı olduğu seri cinayetlerle ilgili bir davayı beklemiyordu! Açılan bir kuyudan çıkan cesetler, ilk bölümde herkesi şaşırtırken, asıl şaşkınlık, bu kişilerden birisinin Neva olması ile yaşandı!

Ağır Ceza Hakimi Neva’nın vahşi bir şekilde öldürülen kurbanlar arasında yer alıyor olması, birbiriyle bağlantılı bir olaylar zincirini de beraberinde getirdi. Aynı zamanda sürpriz isimler ortaya çıkarken, hepsinin cinayetle bir bağlantısının olma ihtimali de kafaları karıştırmaya başladı!

Cüneyt ile tatile giden Neva’nın, abisini arayıp ağladığı o anlarda arkasındaki kişi dikkatleri çekmişti. Bu kişi, daha sonra Ceylin’in ablası Aylin ile bir ilişki yaşamaya başladı. Metin Amir’in yanında çalıştığı Haluk, Neva’yı son görenlerden birisiydi. Aynı uçaktan indikten sonra Metin amirin kaçar gibi giden Neva ile konuştuğunu görünce “Zavallı kız bütün yol boyunca ağladı” dedi ama yine de kuşkulu tavırlarıyla ‘bir bağlantısı mı var?’ dedirtti…

Neva’nın, Cüneyt’in Yekta’dan yüklü bir para çaldığını söyleyip abisinden evine gidip bu parayı almasını istemesi ve Pars’ın bunu kabul etmemesi sonrası olaylar Neva’nın öldürülmesine kadar gitti!

Yekta ile Neva, İstanbul’da bir parkta buluştular. Aynı parka tekerlekli sandalyedeki bir kadını getiren çocuk dikkatlerden kaçmadı!

Yargı dizisinde Neva cinayetinin bağlantıları giderek artarken, ortaya ilginç isimler çıkıyor! 8

Bu çocuk, Ceylin’in yanında çalışmaya başlayan yeni avukat Tolga. Onun o anda parkta ne işi vardı! Bir şeyler karıştırdığı hareketlerinden anlaşıldı. Ceylin’e neden yanaştı? Ne istiyor? Birisinin adamı mı? Şimdilik bilinmiyor!

Tam da bu süreçte Metin, evlerinin alt katını Ayten isimli bir kadına kiraladı. Manikürcü olduğunu söyleyen Ayten de şüpheli hareketleriyle dikkat çekiyor!

Neva’nın evini gözetleyen Serdar’ın da orada ne aradığı, cinayetle bir ilgisi olup olmadığı merak konusu. Ortaya yeni çıkan isimlerden birisi de Burak! Çınar’ın çaycı olarak çalıştığı emniyetin önünden ayrılmayan muhabir çocuk, Neva’yı da tanınmamak için saçını boyatıp çıktığı kuaförün önünde gördü. Dikkatle baktığı Neva’yı takip mi ediyordu, tesadüf müydü?

Yargı dizisinde Neva cinayetinin bağlantıları giderek artarken, ortaya ilginç isimler çıkıyor! 9

Neva cinayeti ile ilgili olduğu şüphelerini doğuran hareketleriyle bütün bu kişilerin tavırları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Kaçanlar için de Yargı dizisinin resmi sosyal medya hesabından “Sence cinayet ile bağlantıları var mı?” sorusuyla yapılan paylaşımda bu isimlere dikkat çekildi!

Neva’yı kim öldürdü? Neden? Neva’nın elinden düşen bıçakta parmak izinin olması ve kuyudaki bir adamın da bu bıçakla öldürülmesi, bıçağı teslim etmek için Ceylin’in bir otele çağrılması ve sonrasında bir tuzakla Ceylin’in otoparka indirilmesi ve kaybolması! Tüm bu olaylar, Yargı dizisini izleyenleri büyük merak içinde bırakmakta.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun olduğu, Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin hikayesi, Sema Ergenekon’un güçlü kalemi ile bu sezon da sürüklemeye devam ediyor! Bakalım Neva cinayetinin altından kim çıkacak?