Ana sayfa Sosyal Medya Haftanın en popüler dizi çiftlerinden üçü Kardeşlerim’den çıktı! Diğerleri bakın hangi dizilerden?

Haftanın en popüler dizi çiftlerinden üçü Kardeşlerim’den çıktı! Diğerleri bakın hangi dizilerden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin ekrandaki reyting puanları, her hafta merakla beklenirken, artık sosyal medyadan gelen karne de ilgiyle takip edilir oldu! Özellikle genç kuşak oyuncuların son dönemde sosyal medyada giderek yükseldikleri görülüyor. Günlük, haftalık, aylık olarak, dizilerle ilgili gelen iletiler, çeşitli kategorilerde tablolar ortaya çıkarıyor. En Popüler Çift kategorisi merakla takip edilen bir tablo.

Son dönemde gençlik dizileri, sosyal medyada yapılan ölçümlemelerde ön plana çıkıyor. Hem bu dizilerin genç oyuncuları hem de diziler, sıklıkla sosyal medyada konuşuluyor ve gündem oluyorlar. Yaz sezonunda başlayan Duy Beni ve Tozluyaka dizileri, gençlik dizileri olarak sosyal medyada sıklıkla konuşulmakta.

Üç sezondur ekranda olan ve dram dolu hikayesinin yanı sıra genç karakterlerin okul hayatlarında yaşadıkları da ayrı bir ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisi, sosyal medyada en çok dikkat çeken yapımlardan. Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk çifti ise, uzun süredir ‘En Popüler Çift’ kategorisindeki zirveyi kimseye bırakmıyor!

21-29 Eylül haftasında da durum pek değişmemiş! Üstelik dizinin diğer iki çifti de tabloda üst sıralarda! Somera tarafından yapılan ölçümlemede, sosyal medyadaki en popüler çiftler kategorisinin ikinci sırasında Kardeşlerim’in Aybike ve Berk çifti ve 3. sırada da yine aynı dizinin Süsen ve Ömer’i yer alıyor…

Haftanın en popüler dizi çiftlerinden üçü Kardeşlerim'den çıktı! Diğerleri bakın hangi dizilerden? 7

Kardeşlerim dizisi, böylelikle haftalardır zirvede kalarak büyük bir başarı örneği de ortaya koymakta! İki sezondur Asiye ve Doruk çiftiyle dikkatleri çekerken, bu sezon Aybike-Berk ve Süsen-Ömer çiftleriyle de tabloda ilk üç sırayı alarak başarısını daha yükseğe taşımakta!

En Popüler Dizi Çifti listesinde 4. sırada ise Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat’ı var. Yaz sezonunda başlayan dizide zengin ve fakir liseli gençler arasında yaşanan mücadele anlatılıyor. Duy Beni dizisi, liselerdeki zorbalığa da dikkat çeken yönü ile gündemde. Dizinin Ekim ve Kanat’ı ise popüler çiftler sıralamasında yer alıyor.

Bir başka gençlik dizisi Tozluyaka’nın Zeyno ve Çağrı’sı da listenin 5. sırasında. Bu dizide de liseli gençler arasında yaşanan, kimi zaman şiddete varan olaylar konu ediliyor. Genç kuşak oyuncular, ekrandaki onlarca dizi arasında ve pek çok ünlü ve deneyimli abi ve ablalarının karşısında, sosyal medyada çok güçlü bir duruş sergiliyorlar…